Miért nincs galériám a Sims 4-ben, csak My library?
Amikkel rendelkezem: PC-s eredeti Sims 4 alapjáték (még lemezen vásárolt, de már Originen keresztül használom).; Holiday Celebration pack, City living és Seasons. Mivel a gépem régi, azt hiszem a játék frissítette az alapjátékot a Legacy Editionra, ami ilyen gépekre optimalizált verzió. Originen be vagyok lépve a fiókomba.
Az F4 billentyűvel ill. jobbra fent ikonnal csupán a My library elérhető, galériám nincs. Miből adódik ez?
Minden Sims szakértőtől előre is köszönöm a segítséget.
Bocsi, hogy ilyen későn válaszolok, csak most vettem észre.
Először is egy 64 bites Windows kell hozzá, csak erre tudsz 64 bites Sims 4-et telepíteni. A Legacy Edition 32 bites operációs rendszerekre való. De ehhez egy olyan gép kell, amiben van legalább 4 GB memória, és a processzora is támogatja a 64 bites technológiát. Én igazából nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz, ebben egy olyan embertől kéne segítséget kérned, aki jártasabb ebben.
Ja, az EA megszüntette a 32 bites Sims 4 támogatását és kiadta ezt a Legacy Editiont a 32 bites oprendszerekre, amiben le van tiltva a Galéria és a frissítés. Sajnos úgymond teljes verziós 32 bites Sims 4 nem létezik. Csak a fent említett módon tudod újra használni a Galériát.
Egyébként nemcsak a Galériából, hanem weboldalakról is lehet házakat, háztartásokat letölteni, pl. The Sim Resource, csak az kicsit bonyolultabb, de le van írva, hogy hogyan kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!