Ark Survival Evolved szerintetek jó játék haverokkal?
Figyelt kérdés
Valaki aki esetleg jobban ismeri a játékot tudna mondani magyar szervert?
Szerintetek haverokkal hárman jó ötlet elkezdeni játszani?
2020. máj. 22. 22:01
1/2 anonim válasza:
Mi mindig saját szervert béreltünk a Nitrado oldalról, mert a legtöbb szerver tele van, alig lehet találni építési területet, ráadásul sokan telepakolják oszlopokkal a pályát ami miatt kb sehova nem enged építeni. Mert nem építhetsz egy másik játékos/klán építményének közelében. Plusz így legalább mi szabályozhattuk a különböző beállításokat és modokat, mert nekem például kifejezetten nem tetszik pár dolog az építésben, mint mondjuk, hogy ha egy kicsit is belelógna egy domb vagy szikla az épp lerakott alapba vagy falba, akkor azt már nem engedi letenni, emiatt domboldalra vagy hegyre elég nehéz építkezni. Meg persze gyorsítottunk a befogási sebességen, mert nem volt arra időnk, hogy 24 órán keresztül folyamatosan játszunk, hogy sikerüljön megszelídíteni egy állatot. De ezen kívül egy elég szórakoztató játék, főleg többen, barátokkal.
2/2 Venom22 válasza:
Ark Ark egy jó játék főleg csapatba PVE PVP egyaránt élvezhető! És vannak jó pvp szerverek akármikor lehet találni akármilyet 1-1000-es szorzóig az viszont igaz, hogy ha PVE-zel akkor azt jobb saját szerveren mert ott nem feltétlen jó a sok ember. ( Van olyan PVP szerver aholn nincs sok ember)Tehát nyugodtan megveheted szerintem a játékot csak várj egy kicsit mert Június 4-én leárazás lesz steamon és akkor G2A-n is olcsóbb lesz elöbb utób.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!