Van egy steames, és egy epic games-es GTA V-m. Mind a kettőnek fel kell lennie telepítve, ahhoz, hogy rockstar games launcherben tudjak váltani? Bővebben lent!
Oh... Igen, azt nem írtam, hogy már van az epicesnek külön fiók. De ha a social clubon keresztül váltogatom, akkor elég csak az egyik?
Amúgy köszi a gyors választ! :D
A játék két hitelesítési rétegen keresztül indul el. Az elsődleges a Social Club, amelyik SC fiókba beléptél azt a profilt fogja betölteni. Aki csak a Rocktar kliensén belül vette meg a játékot, annak nincs további teendője, abba a fiókba lép be, amelyikbe akar. Aki egy harmadik fél áruházában vette/aktiválta/szerezte be a játékot, második hitelesítési rétegként futtatnia kell azt a klienst is, mert az hitelesíti még egyszer, hogy legálisan van meg a játék. Ez vagy az Epic Launcher, vagy a Steam.
Azt esetleg kipróbálhatod, hogy elindítod az Epic-es telepítést, de a Social Club bejelentkezőablakban a Steames fiókkal aktiváltba lépsz be (vagy fordítva), hogy vajon mi történik. Mert akkor tényleg mindegy melyiket indítod, hiszen csak az számít hogy melyik SC fiókba lépsz be. Bár én meglepődnék ha ez ilyen simán működne, az Epic-nek semmi előnye nem származna belőle ha az ő fiókjukat nem kellene használni, és úgy adtak egy ingyen GTA-t.
Most kipróbáltam, és az Epicesbe voltam bejelentkezve, (steamest indítottam) és kiadta, hogy "Switch your SC account." Akkor úgy látszik, hogy nem kell mind a kettőnek telepítve lennie. Wow! :O
Köszönöm szépen a segítséget! Hatalmas pacsi neked haver! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!