Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen autóversenyzős játékot...

Milyen autóversenyzős játékot ajánlanátok, ami a legközelebb áll a Need for Speed Underground és a Most Wantedhez?

Figyelt kérdés
Kicsit szomorú, hogy 15 éve nem igazán tudnak összerakni egy olyan játékot, ami legalább olyan jó lenne, mint az említett játékok, viszont állítólag a Forza Horizon és az utolsó 2 Need for Speed eléggé közelít hozzá. Melyiket ajánlanátok?

2020. máj. 19. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Forza Horizon
Forza Horizon 2
Forza Horizon 3
Forza Forizon 4
Need for Speed Payback
Need for Speed Heat
15 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez tetszik! UG-hoz és MW-hez hasonlót keresel, de a legtöbben a Horizon 4-re szavaztak. :D Édes istenem, birkák... Mintha abban lennének rendőrök, meg üldözések... Az általad felállított kritériumoknak a NFS Heat felel meg a legjobban! Ott aztán keményen megerőszakolnak a zsaruk Hard fokozaton, ha nem vagy elég ügyes és nincs valami b*szó verdád! Tuningolni is elég részletesen lehet, szóval ez a neked való produktum. Payback-ben csak küldetések alatt vannak rendőrök, de maga a játék hangulata fenomenális, és a tuning sem utolsó, ott is elég részletes. Horizon 4-ben bizonyos autókra lehet rendőrségi villogót, meg festéseket felszerelni, meg a 3-ban is, de a 4-ben vannak rendőrségi öltözékek is. Nagyjából ennyi.
2020. júl. 1. 18:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Azért nem mondtak hülyeséget a többiek sem.

Nem feltétlen attól jó egy játék, mert vannak benne rendőrök, elvégre az Underground 2-ben sem voltak. :D

Legyenek jók a versenyek, változatos tájakon, zsír-király kocsikkal, egy kis tuningolás és már meg is lenne az álom játék.

2020. júl. 5. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, csak egy Horizonban nem találsz UG szintig elmenő tuningot, meg a rendőrök hiánya ugyebár, leszámítva az apróságokat, amiket korábban leírtam, tehát így a Horizon megbukott, mint UG és MW hasonmás, azért nem értem, miért nem a Heat kapta a legtöbb szavazatot. Ettől függetlenül ajánlom bármelyik játékot. Nekem egyedül a Heat nem jött be ezek közül. Se nem NFS búza, se nem tuning búza nem vagyok, de nekem konkrétan a Heat tetszett legkevésbé az összes NFS közül, kb. 2005 óta. Gagyi soundtrack, rövid, uncsi, gagyi story, versenyek is már unalmasak voltak nekem... Egyszerűen már kell az új recept.
2020. júl. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!