Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet több video ram...

Hogy lehet több video ram memorym a gta 5 höz?

Figyelt kérdés
Feltelepitettem gta 5 ot es eltunt mindig a textura jatek kozben, nem laggoltam egyaltalan, csak textura gond volt. Video memorynal 900/1024mb elhasznalva. Es olvastam forumokon megoldast a textura eltunes hibara es letoroltem a display drivert es az eddigi 1000 mb video memory helyett lett 2000 mb video ram memorym es abbol kb 800 elhasznalva (jatekon belul beallitsoknal lehet latni),orultem is hogy majd most jo lesz vegre de sokkal rosszabb lett nagyon laggolt mert ugye torolve lett a driver. Feltettem ujra a drivert es ujra 1024 lett. Hogyan legyen ujra 2000 mb anelkul hogy letorlom a grafikus kartya driveret? (amd catalyst control center) Ha letorlom a drivert akkor megint laggolni fog, viszont ha fenn van a driver akkor 900/1024 elhasznalva de akkor meg a textura tunik el es jatszhatatlan
2020. máj. 19. 01:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Es windows 7 megoldotta a problemat. Sikerult :DD
2020. máj. 20. 12:42
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Win7 még mindig a király, ne hallgass azokra, akik az ótvar win10-et istenítik. csak a saját kudarcukat palástolják vele, mert szopnak az biztos.
2020. máj. 20. 13:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Felraktam win 7 et es mukodik :D
2020. máj. 20. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!