Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol a GTA V?

Miért laggol a GTA V?

Figyelt kérdés

Régebben megvolt gyengébb konfigon és 60fps magas beállítás mellett is simán megvolt. Az epices akció keretében beszereztem és olyan mintha 55fpsnél nem akarna többet menni. A gépem számára egyébként gyerekjáték kéne legyen

Spec: i5 8400, GTX1070, 16gig 2666MHz(asszem) DDR4 ram

2020. máj. 18. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Vsync nincs bekapcsolva? Az lockolhat. Vagy Msaa? Mármint az egyik, mert kettő Msaa van a beállításokban. Az eggyik megeszi az fps t teljesen, szóval offold szerintem.
2020. máj. 18. 23:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Vsync kikapcsolásával is ott marad sajnos. MSAA szintén nem sokat játszik bele. Simán kéne vinnie ezzel szemben stutterel meg szaggat. elég fura ilyet még nem tapasztaltam. i3 6100al meg annak az integrált hd mittudoménhanyasán is jobban vitte, vagyis nem ilyen stutteresen
2020. máj. 19. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy haveromnak is 1070-je volt, és neki meglepő módon a fű kidolgozottsága vett vissza sokat. Miután lejjebb állította, megugrott az FPS. Próbáld ki!
2020. máj. 19. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Single, vagy multi? Azóta temérdek content került az online részbe. Nekem a singleben volt 70, a multiban viszont csak 50. Ennek 4 éve
2020. máj. 19. 15:40
 5/5 A kérdező kommentje:
single és kizártnak tartom hogy eroforras miatt lenne, probaltam a verify opciot hatha valami fileintegritas zavar van de semmi
2020. máj. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!