Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri mmorpg-khez mmo egeret...

Megéri mmorpg-khez mmo egeret venni?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, amiknek 12 gomb van az oldalán. Egy üzletben a kirakott terméket kézbevettem, de nem tudom, hogy meg tudnám-e szokni. Nagyon picik a gombok. Hozzá lehet szokni, hogy ne legyen sok melléklikkelés, vagy feleslegesek ezek az egerek? Gondolom kinek hogy, de érdekelnek a vélemények.

2020. máj. 18. 15:13
A kérdező szavazást indított:
Megéri, jól ki lehet használni a gombokat.
Valamennyire jók, de nem tökéletesek.
Nem tudom eldönteni.
Inkább nem jók, de azért van bennük lehetőség.
Egyáltalán nem jók.
7 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kezdésnek teljesen felesleges, bármilyen egér megteszi. Ha tényleg komolyabban játszol már, akkor majd meglátod, hogy hány plusz gomb lenne még praktikus neked az egérre, amit még tudnál kezelni és betudnál rá állítani 1-1 parancsot.

Szerintem az ilyen 9 vagy 12 oldalgombos szörnyetegek, ahol egy komplett billentyűzet van az egér oldalán valós életben kezelhetetlenek. Ami viszont hasznos azaz, ha van 2-3 gomb az egér bal oldalán a hüvelykujjnál, annál még nem nyomkodsz félre(legalábbis nekem az vált be, amikor még játszottam).

2020. máj. 18. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem eri meg. Tulsagosan zsufolt. Az a 2-3 gomb ami a legtobb egeren van pluszban boven eleg minden jatekhoz. 10 ev mmorpg/20 ev gamer tapasztalattal irom.
2020. máj. 18. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyat, aki kihasználja, mert neki a billentyűkombinációk a bonyolultabbak. Olyat is ismerek, aki a Photoshopban shortcut-okat bindol a 12 gombra. De a legtöbb embernek feleslegesek.
2020. máj. 18. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!