Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Life is Strange 2 jó lett?

A Life is Strange 2 jó lett?

Figyelt kérdés

Most azok véleményére vagyok kíváncsi akik játszottak az előzőekkel is.

Az előző 2 részt torrentes verzióban játszottam végig mert akkor nem volt lehetőségem megvenni.

A 2. rész van olyan jó mint az előzőek?

Ezt azért kérdezem mert most már van lehetőségem játékokat venni, de ha nem lett jó akkor kihagynám.

Nem, ezt nem akarom torrentezni mert már meguntam a folyamatos mókolásokat, mielőtt valaki ezzel jönne hogy az előzőeket is úgy játszottam akkor ezt is.

2020. máj. 17. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van testvéred egy gyönyörű sztorit tudsz átérezni, és sokkal jobbnak találod, mint az 1-et
2020. máj. 17. 18:22
 2/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
56%

nem tudom,

eddig amiket lattam, lehet a story "mely" de ettol meg nem lesz kedvem talan sose jatszani vele

mig ellenben a masik ketott lehet barmikor (de valamikor) jatszanam tobbszor is

2020. máj. 17. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban tetszett, mint az első rész!
2020. máj. 17. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal jobb lett, mint az 1. Nagyon ajánlom, hogy vedd meg. Mindegyik rész megsiratott, pedig nincs is testvérem. De az egész sztorit áttudtam érezni.
2020. júl. 1. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem nem lett jó. A történet nagyobb időt foglal magába, mint az 1 ezért sokszor ugrunk. Epizódok között csak fantáziával találtam ki mi történhetett. Unalmas...az 1 olyan menő volt, annyiszor használhattuk az időutazást, amikor csak szerettük volna. Itt nem. Csak nagyobb döntéseknél opcionális, az is akkor, ha jóban vagyunk az öcsivel, aki sokszor idegesítő. Lehet jobban lekötött volna, ha amerikai vagyok, sok mai USA társadalmi probléma volt benne, de megoldás nem, csak megmutattja, hogy nézd itt egy meleg pár vagy nézd a rendőrök visszaélnek a hatalmukkal és ennyi...Nagyon sok a kis videó, amikir megva zene és mutatják a tájat, az 1-ben is volt néhány, de itt folyton ez megy...csak altatónak jó. Én csalódtam benne... szerintem elég youtubon megnézed a végigjátszásokat, semmi pluszt nem adott, hogy én vittem ki.
2020. júl. 3. 02:42
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az 1 jobban bejött. Idegesít, hogy folyamatosan a kis mitugrászra kell figyelnem.
2020. júl. 8. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Az elsőhöz nem ér fel, de így is egy nagyon jó játék, szép történettel.
2022. szept. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!