Melyik gamer egeret használjátok, ami szerintetek a legjobb, milyen grippel, kézmérettel na és melyik játékokat játszátok vele?
(A4Tech Bloody V7m)
Szerintem örökké ilyen egerem lesz. Már v 3x cseréltem, 6 év alatt. A kezem viszonylag nagy, szeretem ha ráfeküdhet az egérre, és van 2 oldalgombja is, amik jól jöhetnek a játékokban, emellett középen van olyan gomb, amit ha benyomsz 2 vagy 3-at kattint, ez több helyen hasznos volt már, ahol egyébként leszakadt volna az ujjam annyit kell klikkelni.
Egyébként a mérete miatt, meg az egész stílusa, hogy ilyen marokra simuló, nekem ez nagyon bejön. A vezetéke ilyen szövetes, tehát tartós, és vezetékes, tehát nem kell elemet se cserélgetni, és tök király véres kéz jel van rajta, ami vörösen lüktet.
Logitech Mx518, legalabb 8 eve megvan. Nagy kezmeret, nincs rajta semmi rgb marhasag, es a tavaly lett eloszor kitakaritva. Tartos egy ragcsalo.
Napiszinten tobb oranyi War thunder-hez tokeletes tars.
ilyen is van :D
hat az nem faraszto ha a kezed nem pihen az egeren hanem "levego" van kozte? grip alatt fogasi modra gondoltal nem? Kik hasznaljak ugy? Sok oran at biztos nem lehet ugy...
kesz fizikai munka lenne:D hol a pihenes az elvezet meg a jatek akkor?
Logitech G703
Logitech G903
Roccat Kova
Mindegyiket Palm fogással használom, 22 cm a kézméretem a kezem tövétől a középső ujjam hegyéig. Milyen játékokat játszom vele? Az összeset, kivéve CS:GO, PUBG és Valorant.
Nekem Evga Torq X10 van de nekem az túl nagy és nehéz.
Kicsit off, bocsi, de nekem 19 cm kéztőtől középső ujjam hegyéig. Egyszerűen nem találok kényelmes egeret, valaki tudna ajánlani? Olyan kéne, ami kőnnyű, nem túl kicsi és jól rá lehet markolni oldalról jobbról balról.
SteelSeries Rival 100 és ASUS Strix Glide Control
Elsődlegesen CS:GO-nál számít nekem az egér, oda teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!