Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Zsozeatya haverjának, Jokernek...

Zsozeatya haverjának, Jokernek mi a neve facebookon?

Figyelt kérdés

2020. máj. 16. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mért akarod tudni,haverkodni akarsz vele?
2020. máj. 16. 20:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki.
2020. máj. 16. 21:00
 3/8 anonim válasza:
27%
Hát barátom ezt neked nem fogom elárulni mivel semmi közöd hozzá. esetleg a tajszáma nem érdekel?
2020. júl. 24. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
tajszám meg név nem ugyanaz,sok jutyubos eredeti nevén van youtubon
2020. júl. 24. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Őt már én is kerestem. Sajnos nincs meg.
2020. nov. 2. 06:45
 6/8 anonim válasza:
100%
Nekem is beletelt 2 órába mire magtaláltam. Mostmár csak azt kéne tudni hogy ki Erzsi. Aki elmondja Erzsi nevét annak elküldöm joker nevét
2020. dec. 15. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

6-os hozzászóló egy igazi üzletember dik.

Állítom, a szarodat is eladnád csokiként, ha úgy adódna..

Amúgy, akinek van egy kis esze és tényleg kíváncsi, rég ki tudta volna nyomozni facebookon, instán az összes "főszereplőt".

Nem is értem, hogy nem tudják még az igazi 'rajongók', rendszeres követők, subok mindenkinek az IRL nevét, kinézetét.

Sokakat érdekel, puszta kíváncsiságból, hogy milyen arc társul a valóságban a kedvelt karakterekhez.

Ezt csak azért írom, mert van sok (ál-)értetlenkedő, köztük Zsoze is, akik letámadják a kíváncsi embereket. Nemcsak az ostobákat meg a fiatalokat érdekli, hogy ki kicsoda elárulom... és nem azért érdekel mindenkit a kilétük, hogy bejelölgessék meg írkáljanak az adott személynek...

De biztos sok ilyen fanatikus vagy éppen fiatal rajongó van, akik zaklatják/zaklatnák őket, éppen ezért teljesen érthető és jó döntés, hogy ők maguk igyekeznek inkognitóban maradni, nem adják ki a nevük.

Ennek ellenére, ismétlem, hogy akibe szorult egy kis ész, az meg tudja mindegyikőjüket találni... és a kíváncsiságban nincs semmi furcsa vagy beteges. :)

2021. jan. 6. 05:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bírom hogy van 5 "válasz" és a név még mindíg nem derült ki... Igazán elfoglalt emberek lehetnek akik keresnek egy kérdést amire "tudják" a választ, majd elkezdenek mellébeszélni mintha muszáj lenne...
2022. júl. 27. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!