Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha így csinálnám a sportfogadá...

Ha így csinálnám a sportfogadást, az mennyire lenne jó?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy nem ebből akarok megélni, csupán "hobbiból" csinálnám, mivel azt a pénzt, amit erre szeretnék költeni, úgyis elszórnám másra (nassolni valókra például.)

Szóval tegyük fel, hogy töltök fel 10 ezer forintot a bet.szerencsejatek.hu oldalára, és ezt a pénzt teljese egészében felraknám egy olyasmi kaliberű meccsre, mint amilyen a tavaly novemberi Wales - Magyarország mérkőzés volt. (Magyarán egy olyan meccsre, aminek durván 80-90% százalékra meg lehet saccolni a győztesét). Ha 1.95-ös szorzóval számolok, az 9500 forint haszon lesz.

Innentől kezdve, csak ehhez az összeghez nyúlnék hozzá a további sportfogadások során, és igyekezném a fogadásokat olyan meccsekre megtenni, amelyeknél tényleg jó eséllyel el lehet találni a győztes csapatot.

Ez így számomra szerintetek megfelelő taktika lenne?

2020. máj. 16. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Ha neked ez elég... Szinte nulla izgalom, kevés haszon.
2020. máj. 16. 19:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Inkább ez, minthogy sopánkodjak 10 ezrek elvesztése esetén.. :D
2020. máj. 16. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon nem fog működni. Én pár éve azt a taktikát kezdtem el, hogy mindig a meccs legkisebb oddsára fogadok, de az alsó szint a 2,10. Ez nem sokkal magasabb, mint az 1,95, mégis produkáltam már 6-7 meccsből álló nyeretlen szériát is (ma épp a Hoffenheim - Hertha fordult ki és lett sima 0-3). Jobb bele sem gondolni, ha ezeket 10 ezres téttel játszottam volna. Szóval nincs tuti taktika, mert akkor a Szerencsejáték Zrt. nem lenne folyton nyereséges.
2020. máj. 16. 20:02
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Már bocsi, de annak a fogadási taktikának, amit csináltál, előzetes utánajárás nélkül (csapat felépítés, eddigi eredmények stb.) szinte semmi értelme nincs.
2020. máj. 16. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4: Rendszeresen böngészem a tabellát (otthoni és idegenbeli bontásban is), a legfrissebb eredményeket, sérültek/eltiltottak névsorát és csak 1-2 órával a kezdés előtt fogadok. Ennél aligha lehetnék precízebb.
2020. máj. 16. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy már másabb a helyzet. Hát figyelj, ezért hívják szerencsejátéknak. Viszont sokkal nagyobb az esélye annak, hogy a tippmixen nyersz, mint mondjuk ha vennél egy lottószelvényt.
2020. máj. 16. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint nem elég hatékony.

Ha tovább folytatjuk a gondolatmenetedet, akkor a nyereséget felrakod teljes egészében egy szintén lowos meccsre.

Ha bejön jó, de ha nem, tisztán csak veszteség, a nyereségednek oda.

De tegyük fel hogy a nyereségednek csak a felét teszed fel!

Az első mondjuk elmegy. Tehát a 10000(direkt kerekítettem) fele elment. A másodikat megrakod, az bejön. Ugyanakkor 5000 elment az elsőnél, 5000 a felhasznált tét a másodiknál, ha legalább kettes a szorzó vagyis 10000-et kapsz, akkor két fogadás alatt csupán a kezdeti állapotba értél vissza.

Persze lehet mondani hogy mondjuk 2,1 volt a szorzó. Az akkor 10500 lesz.

Lett kemény 500 forint hasznod két hét alatt.

Persze ez valóban haszon, de arról sokakkal vitatkozhatsz, hogy kifizetődő-e.

Vagyis ez alapján ráadásul nálad több mint minden másodiknak kéne bejönnie a nyereséghez vagyis legalább több mint 50%-os hatékonysággal kéne tippelned!

De még ez se garantál elegendő nyereséget vagy csak annyira keveset hogy talán bankba rakva is jobban kamatozna.

Persze ez a te döntésed, de én még ha fogadnék is, valami hatékonyabb módszert próbálnék kitalálni.

2020. máj. 16. 21:34
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 Köszi a véleményed! Igen, valami hasonlóra számítok én is, viszont ha az első 10 ezer forintommal tudok nyerni 9500-at, akkor onnantól már nem nyúlnék a "tőkéhez", hanem abból a 9500 forinttal gazdálkodnék tovább, így lényegében nem is lenne veszteségem a fogadásokból, ha (ahogy te is kifejtetted) nem raknám rá egy tétre azt a 9500 forintot.
2020. máj. 16. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt valóban jól látod, viszont itt is nagy a bizonytalanság.

Egyrészt botorság feltételezett valószínűség alapján számolni.

Mi történik ha a biztos meccs nem jött be már az elején?

Kapásból veszteség van.

Valamint ez nem úgy működik hogy 2 meccs esetén a második már 75% eséllyel bejön. Fel kell készülnöd hogy esetleg el se tudsz vele indulni rögtön mert akár az első 2-3 meccs is elúszik.

Akkor viszont már nem is bevételért dolgozol, hanem a hiány kiegészítésére.

De tegyük fel hogy mégis sikerül elindulnod az elején és a korábbi felvetéseink működnek.

Mint mondtam, hetente ha elbukod a felrakott tétet, az azonnali veszteség, ha viszont nyersz, az pár száz forintokat termel általában. Ha csak nem raksz meg magasabb meccseket, akkor viszont ugye a saját esélyeid rontod a nagyobb kockáat miatt.

Évekig kéne játszanod folyamatosan plusz több mint felét eltalálva és még úgy is csak pár ezer forint hasznod lenne belőle. Tehát veszteséged valóban nem lenne, de gyakorlatilag nyereséged sem, ugyanis az infláció valószínűleg gyorsabb lenne, mint az érték amit az évek alatt nyereségként összekaparsz.

2020. máj. 16. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!