Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Epic Games Store. 1. Tabon...

RAIN_of_course kérdése:

Epic Games Store. 1. Tabon lehet használni/+/megnyitni játékot az E.G.S- ból?? 2. Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Én speciel a GTA t próbálnám megnyitni.. már megszereztem, már csak meg kéne tudni nyitni (mivel most ingyenes ˆˆ)

#GTA #EpicGameStore
2020. máj. 15. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:

én most szereztem meg az epicről

beléptem epic launcherbe aztán beléptem rockstar launcherbe és onnan indul a játék. Nekem gondom volt a rockstar telepítéssel a játék installálása után, de rájöttem, ha a winyón megkeresem, hova telepítette az epic launcher a játékot, ott van egy könyvtár amiben benne vannak a rockstaros exe-k, azokat feltelepítettem és ment is a dolog.

2020. máj. 15. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:
"Tabon lehet használni [...]" Jól értelmezem, tableten? Tableten nem lehet Windowsos .exe programot megnyitni. Ráadásul 100%-ig biztos vagyok, hogy fel sem férne az eszközödre az a 90 GB-os játék.
2020. máj. 17. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!