Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a The Sims 2?

Miért nem működik a The Sims 2?

Figyelt kérdés

Amikor elindítom azt írja ki hogy tegyem be a The Sims 2:Egyetem lemezt és akkor kattintsak az OK-ra az újraindításhoz, de nekem nincs olyanom :S

KÉRLEK SEGÍTSETEK!

2010. júl. 29. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Most mi van? OK gombod, vagy lemezed nincs? Amúgy megveszed a játékot, és rögtön lesz lemezed, meg OK gombod is. De mivel nem vagyok teljesen szent életű én sem, megsúgom neked: meg kell crack-elni, ha nem eredeti. Hogy hogy kell, az a README illetve hasonló nevű fájlokban van benne.
2010. júl. 29. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Na szóval felraktam a Sims 2 alapjátékot de én nem akarok bele kiegészítőket max.majd később mint pl:egyetem,jó utat,csilli villi cuccok stb. Elindítottam a játékot és azt írja ki hogy rakjam be a lemezmeghajtóba a The Sims 2:Egyetemet és kattintsak az OK gombra az újraindításhoz.

De nekem nincs meg az egyetem én csak rendesen az alapjátékkal akarok játszani,Próbáltam crackelni de nem működik.

Na akkor most mit csináljak?

2010. júl. 29. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Megveszed eredetiben és nem lesz ilyen gondod. Manapság fillérekért árulják már...
2010. júl. 29. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:

kössz de én így szeretném megtudni a választ :D

Kérlek csak olyat írjatok ami hazsnos nem pedig hogy vegyem meg meg hasonlók.

2010. júl. 31. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!