Howrse fiók? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy howrse fiókom, és egy ismerősöm nálunk volt és ő is szeretett volna regisztrálni így az én gépemen regisztráltunk is neki egy fiókot. Pár napra rá letiltotta a játék az ő fiókját engem pedig 1 hónapra kitiltott, mert szabálytalan voltam, és ezzel ugye karmavesztés is jár.
A játek azért tiltott ki mert elvileg több fiókot regisztráltam, ezért csaltam .
De a játék ezt honnan tudja?
Ip címről? Mert ha igen, akkor pl. Egy házban ha csak egy szg van akkor csak egy embernek lehet saját fiókja, mert ha ketten regisztrálnak akkor letiltják őket?
Szóval a kérdésem az, hogy mi alapján dönti el a játek, hogy kétszer regisztráltam?
Válaszokat előre is köszönöm!
2020. máj. 7. 21:23
1/1 anonim válasza:
Ip cím gondolom. Sok játéknál fel van tüntve, hogy ha többen regisztrálnának egy helyről, akkor szólni kell róla az adminnak. Nem tudom, hogy a Howrse játékban van-e erre lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!