Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kingdom come deliverance-ben...

Prodavid365 kérdése:

Kingdom come deliverance-ben hogyan, hol lehet tolvaj kulcsot/kulcsokat szerezni? , ill a lopott tárgyat valahogy meglehetnhe csinálni, hogy ne lássa más, hogy lopott?

Figyelt kérdés
Már benne van vagy 20 órám, de nem találtam eddig és kereskedőknek sincs eladó tolvajkulcsuk... és azt, hogy más ne lássa, hogy lopott tárgy nincs valami megoldás rá?

2020. máj. 6. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van tolvajkulcs a molnároknál. A lopott cuccot is ők veszik meg, de van pár kereskedő a városokban is, aki ezzel foglalkozik. Pesek a molnár meg a haverja általában foglalkoznak ilyesmivel.
2020. máj. 6. 10:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sokat segitettél, lehet eltartott volna még egy darabig mire rájövök :)
2020. máj. 6. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen. Én egyből a molnároknál kezdtem el "akciózni", elvállaltam mindenféle kisebb megbízást, viszont a játékban fontos, hogy vidd a főküldetést is, mert ott lehet jobban fejlődni, sokszor jártam úgy, hogy az erdőben szépen két-három bandita kicsinált :D. Aztán egyszer sikerült elintéznem egy csapatot és szereztem tőlük egy lovat! A ló ott marad, ahova leteszed, de hívásra nem jön hozzád - már az a fajta, amit így szerzel, venni még nem tudtam :)
2020. máj. 6. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Érdekes. Én még a harcrendszert sem értem tólzottan. 2 emberrel még nem nagyon birok el :D
2020. máj. 6. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!