Létezik ilyen háborús játék? .
...amiben SOK TÁRSAM VAN, és nem olyan baromság, hogy egyedül kell szuperhősködnöm.
A Call of Duty sorozatot ne írjátok, mert az gagyi.
ha call of duty gagyinak találod más hasoló játék se fog tetszeni!
amúgy swat 4
Miért?!
Azt kifelejtettem, hogy Call of Duty-hoz hasonló játék kellene, de a Call of Duty tele van idegesítő hibával.
Szerinted az normális, hogy ha legnehezebb módban eltalál egy rakéta, akkor sem halok meg? Call of Duty 4-ben ez van. Magamtól meggyógyulok, vagyis gyakorlatilag halhatatlan vagyok. A társaim viszont tonna számra halnak meg. Arról nem is beszélve, hogy tele vannak hibával. A Call of Duty sorozat nem fejlődik. Azok a társakkal kapcsolatos hibák, amik a COD2-ben benne vannak, azok a COD4-ben is benne vannak.
PL. Az ellenség az ablakban van, a társam tőle néhány méterre, tisztán látja az ellenséget, de nem találja el. Az ellenség mellett jobbra és balra lévő falat lövi, de az ablakon nem talál be.
vagy
A COD 4-ben szórakoztam abban a küldetésben, ahol távcsövessel kell bújkálni, ha már biztonságban voltam mindig lebuktatta magunkat... a lényeg: miután az autók alatt átkúsztunk fölmentem rakétavetőért, lelőttem a helikoptert, jött egy csomó ellenség megy kutya, stb. Elbújtam, később csak azt vettem észre, hogy a társam 2-3 méterre "harcol" a hangtompítós távcsövessel az ellenséggel. Ott állnak egymással szembe, az ellenség 2 mp-enként lő egyet a gépfegyverből de nem talál, a társam is úgy lő, de ő sem találja el a közvetlenül előtte álló ellenséget. Rosszabb mint a Vice Cityben.
...
előző vok:
jah és h a kérdésedre is válaszoljak: Crysis,Brothers in arms, Rainbow Six Vegas 1-2, MoH, Battlefield (bár ez ink multi)
megint előző vok:
Crysis nem mer ott 1személyes hadsereget kell játszanunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!