Mi a véleményetek az Assassin'S Creed újabb részeiről?
A 3-al kezdtem az egészet es nagyon megkedveltem őket. Végig játszottam az 1-től a 3-ig nagyon sokszor. Sajna akkor eléggé rossz gépem volt és a 4 szinte játszhatatlan volt ezért kb másfél évre hanyagolnom kellett. De amint tudtam játszottam a 4-el és azt is imádtam. A Rogue kb egy átskinnelt 4 volt de nem volt rossz. A Unity nem volt jó és itt már látszott hogy a széria elfáradt. A Sydicatet kihagytam mert nagyon nagy csalódás volt a Unity és ahogy néztem nem vesztettem sokat. Azonban az Originst nagyon élveztem. Ez az új irányvonal nagyon jót tett. Az Odyssey még jobb lett es várom a Valhallát reménykedve.
Kedvenc részem: Brotherhood és Odyssey
Legrosszabb: Unity
Nekem a kedvenc részem az Origins. Az volt az első, amivel játszottam és az miatt kezdtem el a többit.
Engem maga a címe nem zavar, hiszen az eredeti trilógiában sem az igazi aszaszinok vannak és azokat sem kéne úgy nevezni, de mindegy.
Ami irritál, az pont a "jelenbe" való ugrálás, én ettől szabadulnék meg, mert engem játék közben nagyon kizökkent. Egyedül ilyen szempontból zavar az egész.
És persze aszaszinos cím helyett lehetett volna az Origins címe is The medjay, stb., de nekem a cím mellékes, ami egyedül zavar, az az animusos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!