Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az Assassin'...

Mi a véleményetek az Assassin'S Creed újabb részeiről?

Figyelt kérdés
Az első rész óta ismerem és imádom az AC. Egy világ dőlt össze bennem, amikor egy bug miatt mindig crash-elt a játék, és a mennyekben voltam, amikor kijött a 2, a Brotherhood, és végül a Revelations, aminek bár depis voltam a végén, még mindig jó volt a hangulata. A harmadik résznél már ugye jócskán kevesebbet kaptunk a "testvériség" részéből a dolognak, de a sztori miatt még mindig az egyik kedvenc részem. A Black Flag pedig a hajócsaták miatt fogott meg főleg, de itt még mindig a kard volt a legfőbb fegyver, szóval szerettem. A Unity-től kezdve viszont számomra már nem volt az igazi. Mondjuk tény, hogy alapból siralmasan indult a játék, nem tudom, hány update meg patch kellett, hogy egyáltalán játszható legyen, de a harc terén is túl más volt már. Főleg a fegyverek miatt. Az még oké, hogy minden őrnél puska van, elvégre haladni kell a korral, de a harcban amiatt már elég unbalanced lett szerintem. Illetve a buzogány, lándzsa és bárd is fura volt nekem. Az valahogy nem illik egy merénylőhöz sem. A Rogue-ot nem próbáltam, valószínűleg csak azért, mert az ellenkező oldalon állunk, mint amit eddig megszokhattunk. Az Origins és az Odyssey viszont már nem is Assassin'S Creed szerintem. Ne értsetek félre, biztos király játékok, ahogy a Valhalla is az lesz. Utóbbi kifejezetten érdekel is, talán csak a korszak miatt, vagy a stílus miatt, nem tudom. De szerintem erről is elmondhatjuk, hogy már inkább egy másik címet kéne kitalálni a sorozatnak, mert valahogy már nem AC. Mi van például a jelen részével a sztorinak? Eredetileg ugye ott volt az Animus, amivel Desmond az ősei emlékeit élte újra. Amikor a Black Flag-nél benyögték, hogy a szórakoztató iparnak lesz, vérzett a szívem. Oké, ez csak fedősztori volt, de akkor is. Számomra az igazi AC a 3. részig tartott. A 4. még belefért, de a többinek én már más címet adnék szerintem. Nektek mi a véleményetek?

2020. máj. 2. 00:36
 1/5 anonim válasza:
100%

A 3-al kezdtem az egészet es nagyon megkedveltem őket. Végig játszottam az 1-től a 3-ig nagyon sokszor. Sajna akkor eléggé rossz gépem volt és a 4 szinte játszhatatlan volt ezért kb másfél évre hanyagolnom kellett. De amint tudtam játszottam a 4-el és azt is imádtam. A Rogue kb egy átskinnelt 4 volt de nem volt rossz. A Unity nem volt jó és itt már látszott hogy a széria elfáradt. A Sydicatet kihagytam mert nagyon nagy csalódás volt a Unity és ahogy néztem nem vesztettem sokat. Azonban az Originst nagyon élveztem. Ez az új irányvonal nagyon jót tett. Az Odyssey még jobb lett es várom a Valhallát reménykedve.

Kedvenc részem: Brotherhood és Odyssey

Legrosszabb: Unity

2020. máj. 2. 01:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc részem az Origins. Az volt az első, amivel játszottam és az miatt kezdtem el a többit.

Engem maga a címe nem zavar, hiszen az eredeti trilógiában sem az igazi aszaszinok vannak és azokat sem kéne úgy nevezni, de mindegy.

Ami irritál, az pont a "jelenbe" való ugrálás, én ettől szabadulnék meg, mert engem játék közben nagyon kizökkent. Egyedül ilyen szempontból zavar az egész.

És persze aszaszinos cím helyett lehetett volna az Origins címe is The medjay, stb., de nekem a cím mellékes, ami egyedül zavar, az az animusos dolog.

2020. máj. 2. 01:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik így elsőre, főképp a témaválasztás miatt. Játszottam minden AC résszel, sőt mondhatjuk ha nem is 100%-ra de mindnek a végére is értem. A kedvenceim eddig a BF és a Syndicate, simán mert ott fogott meg legjobban a hangulat, és erre most a Valhallanak is jó esélye van mert az északi mitológiát szintén szeretem.
2020. máj. 2. 01:52
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Szívből gyűlöltem a jelenkori részeket, mindig a legizgalmasabb epizódoknál rántott ki a valódi játékból, hogy valami unalmas laborban vagy irodában kelljen császkálni és beszélgetni. A két legutóbbi részt imádtam, remélhetőleg a Valhalla is inkább azokra fog hasonlítani.
2020. máj. 2. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Én csak a Syndicate-t és az Odyssey-t nem játszottam eddig (Odyssey-t tervezem nyáron), de az Originst szerettem, és az Unity-t is. A Unity a legjobb város/parkour rendszerét mutatta be a sorozatban, a legjobb merényletek voltak megkísérelhetők, és ebben volt a legtöbb kutatás, ami egy Assassint jellemzi. Az Origins egy iszonyatosan jó akció RPG, és valóban nem érződött teljesen AC játéknak, de ez teljesen természetes, hisz még csak itt kezdett el kialakulni az egész Brotherhood.
2020. máj. 2. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!