Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy töltsem újra a Grand...

Hogy töltsem újra a Grand Theft Auto V-t?

Figyelt kérdés

Megvan az eredeti játék pcn, cdn. Tehát nem steamen belül vettem meg. Már kb 2 éve megvan, le is volt töltve, használtam is.

Viszont pár hete újra kellett telepítenem a laptopomat, ezért ma újra telepítettem a Grand Theft Auto V-t.

Le is töltöttem megvan, viszont van egy úgynevezett "Grand Theft Auto V Rockstar Activation Code" , és azt már előzőleg mikor megvettem 2 éve elhasználtam.

A rockstár fiókom megvan be is tudok lépni, viszont volt nekem Steamem is, de már másikat használok...

A lényeg hogy letöltöttem ugye a játékot, és a Rockstár kéri ezt a kódot, de mivel már 1x aktiváltam 2 éve kb, nem fogadja el újra. (Hiába tudok belépni a Rockstárba) böngészőn...

Hallottam, hogy akkor Steamen bal oldalt fent a "Játékoknál", van olyan, "Termék aktiválása a Steamen", és oda kell beírni ezt a kódot. Ott se jó. Kb 20 perce írogatom be, de semmi. Többször átnéztem nem-e írtam rosszul de nem.

Viszont szintén Steamen a bal felső sarokba a "Játékoknál" van, hogy "Nem steames játék hozzáadása a könyvtárhoz" Azt megcsináltam, meg is nyitottam immár Steamen belűl a Grand Theft Auto V-t. Viszont megint csak bejön a rockstár hogy kéri a már aktivált aktiváló kódot (amit hát már nem lehet.)

Most az lenne a kérdésem, hogy ha már egyszer be tudok lépni böngészőn keresztül a Rockstárba, ott ezt a kód aktiválását nem lehet törölni? Nem szeretném újra megvenni a játékot...

2020. máj. 1. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Ha Steamen aktiváltad és hozzáadódott a játékaidhoz, onnan töltsd le és telepítsd.
2020. máj. 1. 16:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát épp ezaz, hogy Steamen se engedi aktiválni. Mert a kódot 1x lehet csak. És 2 éve mikor megvettem a játékot és letöltött, akkor aktiváltam. Azt írja, hogy ellenőrizzem le, hogy jól írtam-e be a kódot, stb... de hiába nézem jól írtam le...

Ezért igazából az lenne a megoldás akárhogy is nézem, hogy valahogy az aktiválást törölni kéne, és újra kéne aktiváltatnom. De nem tudom ez lehetséges-e.

2020. máj. 1. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Írni kell a Rockstar Games ügyfélszolgálatára, csatolj egy fotót a kódot tartalmazó kártyáról és a vásárlást bizonyító dokumentumról, például blokk, számla, rendelést visszaigazoló e-mail. Kapni fogsz egy új kódot, a régit meg letiltják.
2020. máj. 1. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:

"A rockstár fiókom megvan be is tudok lépni, viszont volt nekem Steamem is, de már másikat használok..."

Ez a probléma. A játék már ahhoz a Steam fiókhoz lett adva, és aktiválva is lett, és csak abból indítható el. Ha nem férsz hozzá a fiókodhoz akkor újra meg kell venni a játékot. Nem fog a support neked csak azért új kulcsot adni, mert nem tudsz belépni a fiókba.

2020. máj. 1. 19:30
 5/5 anonim válasza:
63%
Tölsd le a Rockstar Launchert lépj be és ha be van aktiválva onnan letöltheted.
2020. máj. 4. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!