Másnak is fáj a feje a fejhallgatóktól?
Kb. 1 évig használtam egy vezeték nélküli fejhallgatót.
Napi 10-12 órát legalább használtam zene hallgatásra filmezésre mindenre. Azóta fáj a fejem a fejhallgatóktól. Főleg a masszívabbaktól de a lazábbaktól is.
Nekem munkához és játékokhoz is kéne a mikrofonos fejhallgató. Vettem egy drágább gamer mikrofonos fülhallgatót de az nyomja a fülemet és rossz minőségű a mikrofon is.
Arra is gondoltam hogy veszek egy mikrofont és mellé sima fülhallgatót fogok használni. Régebben próbáltam mikrofont használni de halk voltam vele, mert az nincs közvetlenül a szám előtt. Lehet vmi drágábbat kéne vennem, esetleg állványt is mellé. Persze nem énekes vagyok csak ügyintéző ezért studió mikrofonra sincs éppen szükségem.
Másnak is van ilyen problémája? Ti hogyan oldjátok meg a dolgot?
Tudtok ajánlani mikrofont 15k alatt amin van némító gomb és esetleg hangerő/érzékenység szabályzó is?
Előre is köszönöm a segítséget
Nem a fulemet nyomja hanem a fejem faj benne. Olyan mintha egy satu szoritana az agyamat.
Eppen ezert egy gyenge pantu fejhallgatot vettem ami nem szorit annyira.
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!