Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Másnak is fáj a feje a fejhall...

Másnak is fáj a feje a fejhallgatóktól?

Figyelt kérdés

Kb. 1 évig használtam egy vezeték nélküli fejhallgatót.

Napi 10-12 órát legalább használtam zene hallgatásra filmezésre mindenre. Azóta fáj a fejem a fejhallgatóktól. Főleg a masszívabbaktól de a lazábbaktól is.

Nekem munkához és játékokhoz is kéne a mikrofonos fejhallgató. Vettem egy drágább gamer mikrofonos fülhallgatót de az nyomja a fülemet és rossz minőségű a mikrofon is.

Arra is gondoltam hogy veszek egy mikrofont és mellé sima fülhallgatót fogok használni. Régebben próbáltam mikrofont használni de halk voltam vele, mert az nincs közvetlenül a szám előtt. Lehet vmi drágábbat kéne vennem, esetleg állványt is mellé. Persze nem énekes vagyok csak ügyintéző ezért studió mikrofonra sincs éppen szükségem.

Másnak is van ilyen problémája? Ti hogyan oldjátok meg a dolgot?

Tudtok ajánlani mikrofont 15k alatt amin van némító gomb és esetleg hangerő/érzékenység szabályzó is?

Előre is köszönöm a segítséget

2020. máj. 1. 12:58
 1/6 anonim válasza:
100%
Nekem is szétnyomja az egész fejem hallod. Néha le kell vennem, mert rohadtul fáj. Mintha satuba tennék.
2020. máj. 2. 09:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez. Hatalmas fejem van, a fülkagylóim szintén óriásiak, az összes fejhallgatótól fáj a fejem és a fülem. Több tucatnyit felpróbáltam, és már egy-két perc után éreztem, hogy nem bírom. Jobb híján egy bluetooth füldugót (Jabra Elite 65t) és egy Blue Yeti mikrofont használok. Sajna mindkettő méregdrága, de muszáj volt kigazdálkodni, mert nem tudok fejhallgatóban létezni egész nap.
2020. máj. 2. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Fu, örülök, hogy nem csak én szenvedek/szenvedtem ezzel a problémával. Én sima fülhallgatót szoktam használni, azzal nincs semmi probléma.
2020. máj. 2. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen fejhallgatót vettél? Mert ha tényleg drágát vettél (30k-tól már lehet kapni egész jókat), akkor biztos nem kéne nyomnia a füledet. Nekem is régebben egy 10k-s volt, ami nem volt a világ legkényelmesebb fejhallgatója, de 1 éve vettem egyet 35k-ért, ami egyáltalán nem nyomott.
2020. máj. 22. 10:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem a fulemet nyomja hanem a fejem faj benne. Olyan mintha egy satu szoritana az agyamat.

Eppen ezert egy gyenge pantu fejhallgatot vettem ami nem szorit annyira.

[link]

Koszonom a valaszokat.

2020. máj. 22. 10:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ebben a fejhallgatoban is faj a fejem de kevesbe mint egy masszivabban
2020. máj. 22. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!