Milyen Kormány pedál lenne jó xbox 360 ra? Többi lenn!
Figyelt kérdés
tudjak vele jatszani wrc 4 mundjuk dirt 3 man olyan 10-15 közzöt de lehet 20 ezer a max árba! linket dobjatok már be leehet váltósis is!2020. ápr. 30. 16:58
1/3 anonim válasza:
Xbox360-ra nagyon ritka a jó kormány és még ritkább az olcsó és jó. Ráadásul mivel régi konzol, újat sem egyszerű hozzá kapni. Régebben Fanatec Porche 911 sorozatban volt Xbox360 kompatibilis középkategóriás kormány, de az már akkor is 60-80 ezer volt és azóta nem gyártják. A Logitech kormányok általában csak PS-hez jók, a Microsoft pedig szintén nem gyártja már a sajátját, az egyébként talán használtan belefér az árba, de nekem nagyon kínai piacos benyomást keltett egy Logitech G25-höz képest.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha veszek forza horizon 2.tudok meg az 1en is????
2020. ápr. 30. 19:26
3/3 anonim válasza:
A Thrustmaster Ferrari 458 Italia egy nagyon jó választás szerintem. Nekem is ilyen van, nagyon szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!