Valaki felismeri az alul leírt videojátékot?
Figyelt kérdés
(Azért vagyok kíváncsi, mert amikor kisebb voltam nagyon sokat játszottam vele, viszont a nevét elfelejtettem, és szeretném újra kipróbálni, és nosztalgiázni.)
A játék egy 2d-s, puzzle, poin & click típusú játék.
A sztorijára már nagyon nem emlékszem, de annyi a lényeg, hogy időben/dimenziókban kell utazni egy rókához hasonló karakterrel (olyasmi mint a StarFoxban) kell mindenféle pályán (középkori, ókori egyiptomi, futurisztikus) tárgyakat keresgélni és feladatokat megoldani, köztük gépeket építeni...
Az első küldetések között van egy olyan is ahol egy féreglyukban kell az időgépünkkel egyensúlyozni.
Ha valakinek ismerős ez a játék kérem írja le a címét nekem!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2020. ápr. 29. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!