FPS huszárokról mi a véleményetek?
Gondolok itt olyanokra akik mindig a 60 Fpssel dobáloznak, ha 59 Fpsük van egy játékban akkor is butítják, hogy 60 legyek, "60 alatt nincs szám" stb..
Csak furcsák ezek nekem, mert régen senkit se érdekelt mi mennyi Fpssel megy.
A framerate ma fontosabb, mint régen volt. Persze függően attól, hogy mit nevezel régennek. Viszont még fontosabb a játék szempontjából. A magam részéről a felismerhetetlenségig leszarom a multis shootereket és úgy általában a multis játékokat. Felületes, alacsonymiőségű szórakozás. Inkább timesink, mint élmény. De ott igenis számít, input lag és reszponzív irányítás szempontjából.
Ahol számít még, az jellemzően az id software motorjaira épülő játékok (Rage, Wolfenstein, Doom). Ezekben én is a 60fps-t célzom meg szívesebben, egyébként amíg 45 és 60 között van, addig elégedett vagyok.
És az a baj, hogy az ilyen emberek észre se veszik, hogy mennyivel kellemesebb pl. fix, lekorlátolt 60 FPS-sel játszani, mint 120-140 között ugrálóval.
Én játszok PC-n 60-nal, és néha PS3-on 30-cal, egyáltalán nem zavar, hogy csak feleannyi az FPS.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!