Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri olcsó kormányt venni...

Megéri olcsó kormányt venni PC-hez?

Figyelt kérdés

Mostanában Dirt 3-mal nyomulok, de billentyűvel eléggé nehézkes.

Mi a különbség egy 70 és egy 200-300 eurós kormány között?

Jó tudom visszajelzés, szögfordulat, stb.

De egy billentyűhöz képest szerintem egy olcsóbb kormány is megtenné, nem?

Mondjuk egy Thrustmaster Ferrari 50 euróért, vagy Hori Mario Kart 75 euróért, vagy Thrustmaster T80 90 euróért.

Nem ezekkel akarom megváltani a világot, de gondolom jobb visszajelzést adnak, mint egy billentyű.

Mi a véleményetek?

2020. ápr. 22. 10:50
 1/2 anonim válasza:
inkabb gyűjts, vagy nezz használtan, egy logitech driving force gt mar eleg jo vagy egy g25-g27 se veszesen draga, az olcsokkal az a baj hogy a szöge egy vicc, nem lehet normálisan kalibrálni és nehezebb lesz vele a vezetés mint a klaviatúrán
2020. ápr. 22. 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:

A drágábbak általában "fullosak" pedállal, váltóval együtt jönnek. Minőségibb anyagokból készültek, jobban működnek, tartósabbak...

Szerintem 25000-35000 ft alá ne add. Így legalább egy oylan kormányt vehetsz, ami különösebb kompromisszumok nélkül elég lesz pár évig.

2020. ápr. 22. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!