Xbox liveot bármikor lehet aktiválni?
Figyelt kérdés
Ha nekem most van egy hónap liveom ingyen mert kaptam. Akkor ha most veszek liveot mondjuk egy évre akkor én azután is aktiválhatom hogy az előző május 15-én jár le? Kb 3 hét múlva. Vagy akkor is aktiválhatom ha már van egy aktiválva?2020. ápr. 21. 19:59
1/1 anonim válasza:
Ha legalább egy hónapos egy kód akkor összeadódik vagyis beírhatod az összeset egyszerre. A rövidebb napos, hetes kódok nem szoktak, azok nem számítanak teljes Goldnak hivatalosan. Maximum 36 hónap lehet egyszerre egy profilon.
Régebben, a 360as időkben úgy emlékszem volt valami lejárata a Gold kódoknak, de évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!