Valahol fellelhető a Q. U. B. E. NEM Director's cut (azaz beszéd nélküli) verziója?
Részben egyet értek, de a DLC...idő alapú puzzle játék? A játéknak a célzása nem a legjobb és nem tud az ember azonnal újra kattintani, így játékos kihívásból hajhúzás lesz, mely nem a puzzle vagy a játékos hibája. Alapvetően nem érdekelt ez a része, mivel a powerup résszel együtt elvett mindent(számomra) a játék atmoszférájából. Végül a nem odaillő helyeken való beszéd miatt zártam be a programot(mivel alapvetően nem voltam oda a sztoriért).
Szerencsémre egy régi meghajtómon megtaláltam a játék eredeti verzióját, de akkor sem értem, hogy miért nincs választási lehetőség megadva. Az eredeti atmoszférája számomra tökéletes és csak sajnálni tudom azokat, akik szintén keresik ugyanezek az okok miatt, de nem tudják megszerezni sehol. :/
Lehet egyedül vagyok ezzel, de ebben az esetben a "kevesebb" többet ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!