Szerintetek elcsalják az ötöslottót?
Figyelt kérdés
Sokat hallom, hogy előre meg van rendezve meg ilyenek.2020. ápr. 18. 18:53
11/18 anonim válasza:
Gondolom neked az se lenne csalás, ha előre bemondanák mind az öt számot, majd utána valóban ki is húzzák őket.
12/18 anonim válasza:
Nyilván elkerülhette a figyelmedet, hogy annyit állítok, hogy ez nem bizonyít semmit, tehát nem állítom, hogy azok ott nem próbálkozhattak csalással, csak felhívom rá a figyelmedet, hogy nem szükségszerű egyáltalán, hogy csalás volt.
Azt viszont állítom, hogy ha bebizonyosodik, hogy ezek csaltak, attól még nem lesz benne az egész világ a buliban. Továbbra is hatalmas legális lóvé szerencsejátékokat üzemeltetni, és nincs kockázat, jön és jön a lóvé, hála ennek az izgalmas jelenségnek, hogy itt cipelünk egy elég tetemes embertömeget, aki megérteni se képes faék egyszerű dolgokat, de azért gondolkodik, méghozzá rengeteget.
13/18 anonim válasza:
Nyilván nem az egész világ van benne a buliban, csak néhány bennfentes. Azt ne kérdezd, hogy miért csalnak, ha egyébként is hatalmas bevételük van. Lehet, hogy az állam is benne van, és a nyereséget ő kapja meg. De minden jel arra mutat, hogy csalnak. Olvastam egyszer, hogy régebben gyakrabban voltak ötösök a lottón (kevesebb szelvényt vásároltak két ötös között). Én ezt le akartam ellenőrizni, de nincs fent statisztika az eladott szelvények számáról, lehet nem véletlenül.
14/18 anonim válasza:
Egyébként lottó csak az állam üzemeltethet, tehát nem mondanám rá, hogy hatalmas legális lóvé bárki számára.
16/18 anonim válasza:
Attól, hogy leírsz három betűt indoklás nélkül, még nem lesz igazad.
17/18 anonim válasza:
Mert ha néhány szónyi nyilvánvaló marhaságot írsz, az már igaz lehet?
18/18 anonim válasza:
Azt ki írta neked, hogy bárki számára, te kognitív őskáosz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!