Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Le lehet küzdeni?

Le lehet küzdeni?

Figyelt kérdés
Kedves Gamerek. Felétek fordulnék egy kérdéssel. Ti hogy tudtátok leküzdeni azt hogy egy adott játékban ha nem úgy sikerül valami, hogy ne kapjatok "idegrohamot" egy adott küldetésnél. Velem ez sokszor előfordul és valahogy szeretném leküzdeni.
2020. ápr. 13. 13:13
 1/6 A kérdező kommentje:
*küldetésnél?
2020. ápr. 13. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne idegrohamot kapni tőle? Ha folyton stresszelsz, zavar, akkor vagy a saját életbeli problémáidat próbálod kendőzni, vagy nem a neked megfelelő stílusú játékkal játszol, esetleg mindkettő.

Tipikusan ilyenek pl a többszemélyes játékok, mint a cs:go, LoL, Dota, ha ilyenektől idegbajt kapsz, akkor lehet nem feltétlenül veled van a baj, csak nem neked való. Persze ez nem befolyásolja a minimális önkontroll kérdését, mint sok mindent, az önuralmat is lehet tanulni (és kéne is).

Leküzdeni úgy tudod, hogy más típusú játékokat keresel, amik nem idegesítenek fel, illetve próbálsz változtatni a saját életeden. Menj el sétálni naponta fél-egy órára, keress valami hobbit a gépezésen túl, fess, modellezz, fotózz, ami érdekel (és nem törvénybe ütköző persze).

Amikor én LoL-oztam, voltak napok, amikor finoman szólva ideges voltam, de amióta otthagytam, olyan jó lelki nyugalmam van, hogy csak na :D Én a single/egyszemélyes játékokra esküszöm.

2020. ápr. 13. 13:21
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

meg kell tanulnod a keszitok fejevel gondolkodni

sajnos kotottre terveznek sokat

azt kell tenned amit ok terveztek mast nem tehetsz mert azt nem terveztek bele,

ha raerzel akkor menni fog konnyen es nem idegesit fel

persze lehet ellentmondasos a jatekkal is es foleg valosaggal de ok ezt terveztek valamiert, minden nem lehet jo egy jatekban sajnos

2020. ápr. 13. 13:21
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#2 +1

#3 en ezt a singlekre irtam!

multi az egesz mas tema kerdezo, mert kerdes hogy valoban a jatek idegesit vagy masok

multihoz is erzek kell vagyis emberekhez

vannak akik szinten "terveznek" megkovetelik hogy az legyen amit ok akarnak, es ket "alfa" nem fer meg egy gatyaban

szoval vagy fel kell venned a szolagai szerepet, vagy kerulnod ot (oket) es "szolgakat" keresni, vagy olyanokat akik kevesen vannak ahol "blance" van egyensuly tehat mindenki segit a masiknak nincs alfa meg omega csak emberek baratok, haverok

2020. ápr. 13. 13:25
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

legtobb jatekban ha open world reszben akkor barmit tehetsz, a keszitok tervezese sokkal szabadabb, szabadsagot erzel nem kotottseget, nem egy "sztori kuldetest"

ez megnsugtatobb

vagy nem? Mert akkor valoban gondod lehet

mas jatekot kell probalni vagy tenyleg mas dolgot

ha a gta futkoraszas kocsikazas nem boldogit akkor eleve a jatek nem felel meg neked valamiert kuldetestol fuggetlen

vannak autos jatekok ahol csak vezetni kell,

vannak szerepjatekok ahol nem csak a gyilkolaszas a lenyeg

vannak "strategiai" jatekok ahol elege kezedben van a vezerles es legtobben a keszitok nagyon konnyu "sandbox" modot is terveztek

tehat nem akarnak kikesziteni azzal hogy csak is a kuldetesnek megfelelot teheted semmi mast, es persze azt is nem elege magatol ertetodoen, hogs miert azt csak keszitok tudjak de ha raerzel gondolkodasmodjukra

de errol mar irtam

Xy4

2020. ápr. 13. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszerekkel
2020. máj. 12. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!