Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SSO-sok! Én még nincs egy éve...

SSO-sok! Én még nincs egy éve hogy játszok a star stable online-nal, és bár már nem igen vannak küldetéseim (mellékküldi még van egy pár, de a főfeliket már kivégeztem egy ideje), azt nem tudom, hogy a főtörténetet milyen gyakran folytatják. Valaki?

Figyelt kérdés

Már nagyon várom hogy érkezzen a főstory folytatása. Ez a léleklovaglás most amúgy főstory? Ha nem az, akkor is persze csinálom a feladatokat, már csak az ingyen lóért is.

De az idei (vagyis a 2019-es) karácsonyi adventi naptárnak az egyik részében egy "Dark rider előzetes! Katjának, ennek a titokzatos lány grafikai terveinek exkluzív nxomtatható képe" vagy vmi ilyesmi. Ez szerintetek főtörténet, vagy arra utal, hogy a darkriderek is új animációt kapnak, mint ugye a soul riderek? Valamint ti mit gondoltok a játékról, a szerdai frissikről, a grafikáról, a történetéről, meg úgy mindenről?😄

2020. ápr. 12. 22:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Elnézest, lemaradt a vége és veletlen kétszer küldtem 😅
2020. ápr. 15. 21:23
 12/14 horseszonja válasza:

Kedves kérdező!

Én már körülbelül három éve játszok a játékkal, így van róla véleményem.

A fősztorit most egy ideig szerintem szüneteltetik, hisz a játékosoknak elég sok idő az, hogy eljussanak Catherine naplójáig is. Most a játékosok elvannak azzal, hogy rózsaszín pillangókat hajkurásszanak, így szerintem nyár körül fog érkezni a folytatás, ha nem hamarabb.

Akik még valamivel Mistfall behozatala előtt kezdtek el játszani, azok biztos tudják, hogy milyen volt a játék grafikája. A grafika javult, és romlott is egyszerre. a kerítéseknek, a kőfalaknak és a fáknak a textúrája sokkal kidolgozottabb, míg a talaj és a fű kinézete romlott egy kicsit.

A készítők minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a játékban több kihívás, érdekes feladat legyen. Ezek pedig a frissítésekkel jönnek el. Persze, hozhatnának be új küldetéseket, meg az embereket is javítgathatnák, de minek javítsák fel az olyan karaktereket, akikkel ritkán van feladat. A szerdai frissítések véleményem szerint egész jók.

A története.. most arra gondolsz, hogy Jorvik története, vagy a játék fejlődésének története? A sziget múltja egyedi, jól kidolgozott, sok játéknak nincs ennyi kreativitása, hogy legalább egy háttértörténetet kitaláljanak a játéknak. A játék fejlődésének története emellett bár mostanság lelassult, szerintem még így is a leggyorsabban fejlődő játékok közt van valahol.

Kedves nyolcadik kommentelő! A készítők nyilván nem hozhatják be az Északi összekötőtől egészen Pinehill Forestig húzódó részt, hisz ha játszottál volna az SSO elődjével akkor tudnád, hogy azt jó ideig nem fogják behozni. Ezzel ellenben Ashland már kész, és idő kérdése, és behozzák. Így van ez Mistfall felső régiójával is, ahol bár még van mit dolgozni, de legalább már egy-két hely neve megvan, így már csak egy keveset kell vele dolgozni. Úgy érzem, hogy a készítőknek van okuk arra, hogy a helyeket javítgassák, fejlesszék, emellett még egy új helyet is kaptunk. Neve: Starshine Farm.

Köszi ha végig tudtad olvasni.

2020. máj. 6. 12:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyszer úgy kipróbálnám a régi sso-t..:)
2020. máj. 6. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is ssozok és szívesen beszélgetek bárkivel! :)
2020. jún. 24. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!