Xbox Gamepass Ultimate upgrade?
Figyelt kérdés
Jelenleg 1 hónapos trial Gamepass Ultimatem van, viszont most olvastam, hogy ha meglévő goldra veszem a gamepass ultimatet, akkor átváltja az egészet GPU-ra. Ez akkor is működik, ha már volt valaha (most) GPU-m?
Úgy értem, hogy ez lejár, lemondom, akkor nem lesz semmim, veszek Liveot mondjuk 1 éveset, utána rendes áron 1 havi GPU-t (4290 azt hiszem), akkor is megkapom mind a 13 hónapra a GPU-t?
Ha nem, akkor új fiók létrehozásával meg tudom csinálni, vagy felismeri a konzolt, hogy már ezen volt GPU?
Megpróbáltam ezeknek utánajárni, de nem találtam hasznos választ.
Köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 12. 00:19
1/3 anonim válasza:
Az csak elvileg akkor működik ha még soha nem volt GPUd és a GPUt bankkártyával veszed.
2/3 anonim válasza:
A profilodat nézi nem a konzolt.
3/3 anonim válasza:
lejár az 1 hónapod utána veszek live-ot és minden megy tovább mint eddig. Ha nem veszel akkor is fogsz tudni játszani, viszont pl warzon-ba nem fogsz tudni multizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!