Industry Giant 2 probléma? Bőven lent.
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a játékot és mikor elindítanám kihozza azt a rendszerelélenőrzésfélét és folyton azt írja hogy a videókártyám nem kompatibilis. mi lehet a baj? az nem lehet hogy nem elég jó a videókártyám. Mert már régebben a windows 98-as gépemen is működött azon meg a videókártya nem volt valami jó mégis elment rajta a mostanin meg nem. A videókártyám: NVIDIA GEFORCE 8600GT. Légyszíves segítsetek.2010. júl. 26. 19:27
1/8 anonim válasza:
Az előző videókártyám nekem is az volt, most egy ATI-t használok, fejből nemtudom a számát, de ezzel sem jó.
Szerintem az Op. rendszereddel van a gond, vagyis, nem a teiddel, hanem az xp-vel. Vannak olyan játékok amik mondjuk futnak 98-on, milleniumon, de már xp-n nem. De van egy kettő ami már fut vistán.
Nem volt nagy segítség, de ha teheted, próbáld ki egy 98-as gépre feltenni, vagy azt tedd fel a meglévő op. rendszered mellé, ha engedi a géped:)
2/8 anonim válasza:
Ez hülyeség!
A játék nekem is megvan, és xp-n játszom vele, és nekem tökéletesen fut rajta!
Ha a játék kiírta, hogy nem kombatibilis a videókártya, akkor próbáld meg másikkal!
3/8 A kérdező kommentje:
Ó csakúgy próbáljam másik videókártyával haha majd még vegyek egy új processzort is mi? amúgy azóta tényleg új gépem van de azon sem meg:(
2010. dec. 11. 16:01
4/8 A kérdező kommentje:
Úgylátszik az új nvidiak-kal nem megy
2010. dec. 11. 16:02
5/8 anonim válasza:
Itt le van írva, hogy miként lehet működésre bírni a játékot. Windows XP SP3+Nvidia és Windows Seven+ATI konfigon már biztos működik. Próbáld ki! :) [link]
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd kipróbálom:)
2011. márc. 7. 18:37
7/8 A kérdező kommentje:
Sikerült:), de nem lehet úgy megcsinálni hogy magyar maradjon a nyelv?
2011. márc. 7. 19:31
8/8 anonim válasza:
Ahhoz magyarosítani kellene magát a fix-et, amihez viszont nem értek sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!