Lehet GTA V onlineban kapni az elején 20milliót?
Figyelt kérdés
Megálltam egy ház mellett random, és bejött egy videó, melyben valaki telefonált, aztán a pénzem 20millió lett.
Ez valami mission, vagy micsoda?
2020. ápr. 4. 20:40
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, vásárolni tudsz Shark Cardot ha nagyon kell a pénz. De szerintem nem éri meg, vannak elég jól fizető jobok, heistek
2/7 anonim válasza:
#1 értelmezted amit a kérdező írt?
3/7 anonim válasza:
Igen, de etől függetlenül nem lehet csak úgy 20 milliót kapni, valószínűleg modder addolt neki.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi srácok értem akkor csak szerencsém volt.. okés még be szeretném fektetni, de nem tudom hogy kell xd
2020. ápr. 4. 22:59
5/7 anonim válasza:
Ha moddertől kaptad, ajánlatos minél hamarabb elkölteni, mert el fogják szedni tőled, viszont ha lakást, autót, repülőt veszel belőle, azt nem veszik el. Én jó nagy hülye voltam, pár éve egy jó arc modder pénzeszsák esőt csinált a reptéren órákig, nem viccelek, 300 millió fölött jött össze belőle. Megvettem mindent ami elérhető volt akkor, yachtot, luxus kocsikat, házakat, vállalkozásokat, tankot, repülőt stb., de így is maradt vagy 180 miska, na azt pár nap múlva el is vették utolsó fillérig. Szóval ha nem tudod "hasznosan" elkölteni, akkor javaslom vegyél egy garázst 10 férőhellyel, és vásárold tele drága kocsival, aztán azokat tuningold fel mindennel (arany festés, teljesítménytuning stb). Igaz hogy nem lehet egy az egyben visszaszerezni belőle a pénzt, de sztem 50-60%-a visszanyerhető ha később eladod őket, és ezeket nem veszik el, míg a pénzt 99% hogy el fogják, mert a Rockstarnál van szoftver ami érzékeli ha valakinek gyorsan lett irreálisan magas pénzösszeg a számláján.
6/7 anonim válasza:
én a helyedben írnék a supportnak, hogy ez történt
még véletlenül sem költeném el
ugyanis utólag mindent el tudnak venni, a karakteredet resetelni, és mivel ekkora az összeg, akár az accountodat is bannolni.
szóval nem éri meg
hacsak nem akarod újra megvenni a játékot
7/7 anonim válasza:
#5, szerencséd volt
én ismerek olyanokat akik heist csalásért, évekre rá kaptak resetet és bant 3 hónapra
és olyat is ismerek aki magának csalt be pénzt, ő permbant kapott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!