Ha Fifában nehezebb szintre állítom, akkor evidens, hogy jobban fog játszani, de nem csal pluszban egy kicsit a javára a játék?
Nem hiszem, hogy a nehézségi szint befolyásolja a bírót, arra külön beállítás van hogy van amikor szigorúbb, van amikor engedékenyebb. A nehézség csak az ellenfélre van hatással. Én legendáson toltam annó, ami én szerintem könnyebb volt mint a világklasszis fura módra.(Lehet hogy a játékstílusomat jobban bírtam egy legendás szintre gyakorolni)
A bedobás és szöglet témánál meg csak azon múlik kiről megy ki a labda.
Több mint 250 squad battles meccs után teljesen jogosan elmondhatom, hogy de nagyon is csal a gép.
Ugyan azok vannak nálam is mint nálad.
Esetleg azt is megfigyelheted, hogyha a gép cserélni akar akkor minden egyes szituációt úgy old meg hogy a vonalon kívülre kerüljön a labda.(pl egy normális szereles után nem elpasszolja a labdát hanem kibombazza, az oldalvonal mellett úgy vezeti a labdát hogy csak úgy tudd leszerelni az kimenjen stb stb.
És hiába mondja nekem bárki is hogyha nehezebbre állítom úgy megy a gép erőssége mert a 81es Pau Lopez KAPUS olyan gólt bombáz nekem 16on kivul hogy csak néztem...
Plussz a kapusa mindent véd vagy az en jatekosaim hagynak ki mindent ahogy teis leírtad.
Szoval szerintem törődj bele, teljesen nyilvánvalóan csal a gép, főleg ha bronz vagy ezüst játékosok max chemistryn vannak akkor az mint egy full TOTY csapat lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!