A Blizzard miért engedi a taurinak hogy a wowot törve játszhassuk?
" Nincs már versenyképes magyar szerver, ami felvehetné a kesztyűt a Taurival, ezért szerintem nyilvánvaló, kijelenthető, hogy a Tauri a legjobb magyar wow szerver. Vagy talán úgy találóbb fogalmazni, hogy a Tauri az utolsó túlélő magyar szerver. Túlélőnek ugyanis inkább nevezhető player számok alapján, mint a legnagyobbnak, legjobbnak.
Régen a legkisebb magyar szerverek rendelkeztek akkora játékosszámmal, mint ma a Tauri. Napközben 500-600-700, az 1000-ret alig éri el, hétvége esténként is alig-alig akad a mutató a 2000 környékére, úgy, hogy több realm is "besegít" ebbe az összegbe. "
Tessék, ezt most egy 208-as cikkből másoltam, és valszeg ez azóta nem ment felfelé, mivel ha jól tudom még WoD van ott a szervereken, azóta meg volt egy Legion és most Bfa, magyarul lassan 6 éves content lesz ha WoD megjelenésétől számoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!