Online lotton, aki nyer, hogyan bizonyítja be? Felhívja a Szerencsejáték Zrt-t?
Én most nyertem Eurojackpoton 6915 forintnak megfelelő összeget (2 szelvénnyel játszottam). Az összeg be került a nyeremény igénylő dobozba az oldalon. Rá mentem a "kifizetés" lehetőségre miután be írtam a kifizetendő összeget a szükséges helyre (látni fogod hová), és utalták. Viszont első nyeremény igénylése előtt képernyő fotón a teljes számla számod a neveddel együtt (együtt látszódjon mindkettő) a netbankodból el kell nekik küldeni a dokumentum@szerencsejatek.hu címre, hogy tutira tudják tiéd-e a profilodban megadott számla szám. Aztán utalják. Nagyobb nyeremények esetében pedig felhívod őket, az oldalon ott van, hogy mekkora összegnél melyik számot kell. Ott elmondanak mindent.
Egyébként azt abszurdnak tartom, hogy az ötös lottón nagyobb lenne az esélyem a telitalálatra, mint az Eurojackpoton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!