Mik ezek a hülyeségek CoD Warzone-ban? Több lenn
Először is, a játék követelményei megvannak (gtx980, i5 6600k, 16 gb ram), de így is lowra huztam a grafikát hogy több fps legyen, igy lett 100 fps körül, és 40-50 ping.
Na de mi történt: fedezék mögül voltam, csávó bejött oldalt, én lőttem rá 1 perce, de nem hal meg, lazán megfordult, és pár lövéssel megölt, miközben volt 3 pajzsom is, a fegyver is legendary volt...
Másik eset, hogy ismét legendary fegyverrel, ami ráadásul sniperrel lőttem egy távolabbi célpontra, de nem találta el, ő pedig egy távcsöves karabéllyal pár lövéssel lelőtt...
Ilyenkor mi van? hisz megvan a követelmény, ilyen lövéseket be kellett volna adnia...
Most komolyan, van esélye az embernek a sok rtx2080 sli, i9 9900k-s gamer mellett? Mert gondolom ez az oka, hogy őnekik tripla annyi fps-ük van, a pingről nem is szólva...
Es mikor fogjátok megérteni hogy nem az a lényeg milyen konfigod van?
Én egy 7 éve is kozepkategoriás gépen jatszom, es semmi gondom multis játékokkal.
A te problémád tipikus szerver oldali probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!