Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tervezem eladni, de...

Nem tervezem eladni, de köröbelül mennyit érhet ez a steam fiók?

Figyelt kérdés

Just Cause 1-2-3

Alien: Isolation

Grand Theft Auto VC,SA

Tomb Raider (2013)

Mafia 2

CS 1.6,Source,GO

Rainbow Six Siege

Kholat

Lego GYK, Hobbit

Dirt Rally

Friday 13: The game

Farcry 1-2

Left for dead 1-2

Payday 2

Bloody Trapland

For Honor

Risen 2 - Dark Waters

Metro 2033

Black Desert Online (alap)

Company of Heroes 2

Deus ex 1 (GOTY)

Euro Truck Simulator 2+ GE DLC

Goat of Duty

Warhammer: Vermintide 2

Residen Evil 2: Revelations

Men of War 1-2-3

Endless Space

ATV Drift & Tricks

Dude Simulator 1-2

Portal 2

Kane and Lynch 2

Axyos

BF: Bad Company 2

A story about my uncle

SP: Stick of Truth

Deux ex: Human Rev. D. Cut

One finger death punch

Fluffy Friends 2

Deponia: The complete journey

Broforce

H1Z1

Quern: UT

S.O.S, Classic

+ pár kisebb cím, illetve DLC, illetve egy kb 10 eurós raktár.

2020. márc. 21. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt beírod a felhasználóneved, vagy az azonosító számod és összesíti neked. Kiírja az aktuális árak alapján és az eddigi legalacsonyabb árak alapján is.

2020. márc. 21. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Amit viszont nem ír ki, hogy néhány játékot ingyen is be lehetett már szerezni, így azoknak alig van hozzáadott értéke, pedig most is van akár 30+ eurós ára. Vagy a CSGO-t, H1Z1-et hiába vetted meg 10-20 euróért, ma már ingyenes. Ezek miatt pár 10 euróval lehet fölé értékel majd az oldal, azon felül hogy ha nem a fiókot adnád el képzeletben, hanem ezekhez a játékokhoz lenne felesleges kulcsod, a piacon még kevesebbet érne. Ott alapvető szabály, hogy a játék bármilyen áruházban megjelenő minimum ára fölé nem tudsz menni, mert ha tőlük drágábban adod, akkor inkább megveszik ott.

Például egy xcom2 most 50 euró steamen. Régen egy 12 eurós bundle része volt, ez már maximalizálja az értéket. 1 év után 6 euróért még elvitték volna, de annyit vártam a felkínálásával, hogy tegnapra már csak 4 euróért adtam el. A steamdb ki fogja írni, hogy az a játék 50 euróval növeli a profil értékét, de a valóságban az a játék 4 eurót ér most a kulcspiacon. A jó oldala viszont, hogy ilyen felesleges legális kulcsokat tized áron szerezhetsz be.

2020. márc. 22. 08:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Beírtam a nevem, URL-em, de errort ír ki.
2020. márc. 22. 14:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen. Egy részük ingyenesen lett beszerezve oldalakról.
2020. márc. 22. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
A felhasználóneved nem egyenlő a profilnévvel. Az ID-d kell neki, a profilodat megnyitva a sokszámjegyű azonosító a linkben. Vagy jelentkezz be a jobb felső sarokban a Steam API-val.
2020. márc. 22. 15:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Telón vagyok sajnos. Ott is megtudom nézni?

Trade URL, felhasználónevem, profilnevem. Ezeket tudom. Az ID az más? PC-n van ott bal fent egy olyasmi azt tudom, de most jó darabig nemleszek gépközelben :(

2020. márc. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!