Nem tervezem eladni, de köröbelül mennyit érhet ez a steam fiók?
Just Cause 1-2-3
Alien: Isolation
Grand Theft Auto VC,SA
Tomb Raider (2013)
Mafia 2
CS 1.6,Source,GO
Rainbow Six Siege
Kholat
Lego GYK, Hobbit
Dirt Rally
Friday 13: The game
Farcry 1-2
Left for dead 1-2
Payday 2
Bloody Trapland
For Honor
Risen 2 - Dark Waters
Metro 2033
Black Desert Online (alap)
Company of Heroes 2
Deus ex 1 (GOTY)
Euro Truck Simulator 2+ GE DLC
Goat of Duty
Warhammer: Vermintide 2
Residen Evil 2: Revelations
Men of War 1-2-3
Endless Space
ATV Drift & Tricks
Dude Simulator 1-2
Portal 2
Kane and Lynch 2
Axyos
BF: Bad Company 2
A story about my uncle
SP: Stick of Truth
Deux ex: Human Rev. D. Cut
One finger death punch
Fluffy Friends 2
Deponia: The complete journey
Broforce
H1Z1
Quern: UT
S.O.S, Classic
+ pár kisebb cím, illetve DLC, illetve egy kb 10 eurós raktár.
Itt beírod a felhasználóneved, vagy az azonosító számod és összesíti neked. Kiírja az aktuális árak alapján és az eddigi legalacsonyabb árak alapján is.
Amit viszont nem ír ki, hogy néhány játékot ingyen is be lehetett már szerezni, így azoknak alig van hozzáadott értéke, pedig most is van akár 30+ eurós ára. Vagy a CSGO-t, H1Z1-et hiába vetted meg 10-20 euróért, ma már ingyenes. Ezek miatt pár 10 euróval lehet fölé értékel majd az oldal, azon felül hogy ha nem a fiókot adnád el képzeletben, hanem ezekhez a játékokhoz lenne felesleges kulcsod, a piacon még kevesebbet érne. Ott alapvető szabály, hogy a játék bármilyen áruházban megjelenő minimum ára fölé nem tudsz menni, mert ha tőlük drágábban adod, akkor inkább megveszik ott.
Például egy xcom2 most 50 euró steamen. Régen egy 12 eurós bundle része volt, ez már maximalizálja az értéket. 1 év után 6 euróért még elvitték volna, de annyit vártam a felkínálásával, hogy tegnapra már csak 4 euróért adtam el. A steamdb ki fogja írni, hogy az a játék 50 euróval növeli a profil értékét, de a valóságban az a játék 4 eurót ér most a kulcspiacon. A jó oldala viszont, hogy ilyen felesleges legális kulcsokat tized áron szerezhetsz be.
Telón vagyok sajnos. Ott is megtudom nézni?
Trade URL, felhasználónevem, profilnevem. Ezeket tudom. Az ID az más? PC-n van ott bal fent egy olyasmi azt tudom, de most jó darabig nemleszek gépközelben :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!