Néhány kérdés a Minecraft-tal és a szerverekkel kapcsolatban?
Sziasztok!
Régen nagyon sokat Minecraft-oztam, de főleg egyedül, vagy tört szerveren, szóval a hivatalos szerverekről nem tudok sokat. Illetve most számítana a gépigény is, mivel gyengébb laptopról lenne szó, szóval ezekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem! Barátnőmmel szeretnék játszani, így én az asztali gépen, ő meg a laptopon játszana. A laptopnál a Geforce Now-val oldanánk meg a Java Edition-nel. Ez itt csak annyit jelentene, hogy akkor a gépigény probléma kiküszöbölve, viszont akkor nem lehet modolni a játékot, és nem lehet nem hivatalos szerverekre felcsatlakozni.
Szóval az első kérdésem az lenne, hogy a hivatalos, eredeti szervereknél van valamilyen telekvédelem vagy hasonló, ami meggátolja a többi játékost az építményeim rongálásában vagy ez csak a tört szerverek kiváltsága?
Ha pedig nincs, akkor arra van mód esetleg eredeti játéknál, hogy én létrehozok egy világot, és ő felcsatlakozik, mint egy lan játéknál, csak más hálózatról? Tehát Hamachi meg effélék nélkül. Illetve hasonló lenne a kérdés a Windows 10 Edition-nél is. Ott szükség van Xbox Live előfizetésre az online játékhoz pc-n is? Vagy meg lehet oldani a cooperative játékot külön hálózatról enélkül?
Tudom kicsit kusza, de remélem értitek. Rövidítve tehát akkor még egyszer:
Megvenném 2 példányban a Minecraft Java vagy Windows 10 Edition-jét. Van rá mód, hogy külön hálózatról, azaz külön lakásból zavartalanul játsszunk külső programok vagy modok használata nélkül, akár hivatalos szerveren, akár saját világban?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!