A Metal Gear részek hogy jönnek sorban? Szeretném majd kijátszani a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain C. videojátékot! Milyen sorrendbe kéne? Illettve van e olyan platform amire minden rész megjelent? Már ami a main storyba tartozik.
A Phantom Paint valószínűleg PC-n játszanám, de ha nem jelent meg minden lényeges rész, az elözőek közül PCre, akkor veszek olyan konzolt, amire igen (már ha van ilyen).
Nagyon köszönöm előre is, annak aki segít!
Támogatom a megjelenési sorrendben való végigjátszást. Én ajánlom olvass el egy gyors összefoglalót az első két Metal Gear (Solid nélkül) játék történetével kapcsolatban, nem érdemes már játszani velük de a történetben utalnak rá jópárszor.
1. Metal Gear [MSX2 / NES]
2. Metal Gear 2: Solid Snake [MSX2 / NES]
3. Metal Gear Solid [PS1, PS3, PC]
4. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (bővített kiadás alneve: Substance) [PS2, PS3, PC]
5. Metal Gear Solid 3: Snake Eater (bővített kiadás alneve: Subsistence) [PS2, PS3, PC]
6. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patrios (csak PS3)
7. Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP, PS3]
9. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (A Phantom Pain előzménye, pár órás kvázi demószerű de élvezetes) [PC, PS4, XBox One]
10. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain [PC, PS4, XBox One]
Kimaradt pár platform de igyekeztem leszűkíteni hogy nagyjából mik vannak (HD collection van xbox-okra is de sok rész nem elérhető rá szóval azt kihagytam). Ha van PS3-ad és PC-t akkor konkrétan szinte mindent kijátszhatsz, én is ezzel a kombóval játszottam ki az összeset és abszolút megéri megjelenés sorrendjéban játszva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!