Sokan miért csak a Pokémon GO-nál vannak leragadva?
Kint telefonozok az utcán erre meg elkezdenek beszólogatni, hogy "Pikachu, Pikachu" vagy, hogy "Fogtam-e pokémonokat?". Tényleg ennyire nagy hypeja van még ennek a Pokémon GO-nak, hogy aki az utcán a telefonjába van bújva az egyesek szerint törvényszerűen pokémonozik? x'D
Van még kismillió kiterjesztett valóság játék, mint például a Harry Potter: Wizards Unite, Ingress vagy a Jurassic World™ Alive. Miért a pokémonoknál vannak leragadva az emberek?
Érdekes, én mikor Pokemon Go-ztam a kutya nem szólt hozzám egy rossz szót sem.
Bár a meséd kicsit kamu szagú, közmunkások akik egyszerűek mint a faék, fogalmuk nincs a világról, honnan ismernék a pokemon go-t?
@12: pont akik egyszerűek, mint a faék, azok nem ismernek mást a PoGon kívül...
Ez az a lokatív játék, amit mindenki ismer -a többiről általában senki nem tud aki nem játszott vele. Szerinted ki tudja akár itt is, mi (volt) az az Ember? Vagy hogy 2013-ban milyen nemzetközi anomáia volt Budapesten?
Éredekes, hogy még mindig nem voltak képesek falun leállni az emberek a pokémonos hülyeségükkel. Ha más településen, főleg kis- vagy nagyvárosokban játszom, akkor nincs ilyen beszólogatósdi.
Bezzeg azt nem hallom vissza tőlük, hogy Ingeressben a faluból a fél Balatont lefedő field lett létrehozva az elmúlt hetekben. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!