Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi történhetett a játékkal?

Mi történhetett a játékkal?

Figyelt kérdés

Mount & Blade Warban: Middle earth at war

Megtámadtam a zsiványok rejtekhelyét, de folyamatosan 600 zsivány lett újra és újra. Egy rejtekhelyen alapból kb 10-15 zsivány szokott lenni.

Mi történhetett a játékkal?

2020. márc. 12. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Általában a csalás okoz ilyesmit. Ahogy szintet lépsz és erősödsz, a játék is fokozatosan nehezít kicsit, hogy tartsa a kihívást. Viszont egy bizonyos szint után úgymond "bekattan" a játék, és nevetségesen sok ellenfelet spawn-ol. Ez egy nemhogy gyakori, de 100%-ban előforduló bug. Viszont mivel alapjáraton nem reprodukálható, mivel csalni kell hozzá, a készítők nem javították ki, és valószínűleg nem is fogják. Éppen ezért, mivel a tisztességes játékos elvileg nem találkozik vele.

Szóval ha csaltál, akkor a legjobb megoldás alighanem az, hogy újrakezded a játékot, vagy betöltöd a mentést, ahol még nem csaltál.

Ha pedig nem csaltál, akkor sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka. :/

2020. márc. 13. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Tényleg csalok: fejlesztettem a szintem automatikusan 1-el folyamatosan, egészen 62-ig. A 62. szinten auto. felment a 2119. szintre. Tényleg ettől lehet a bug.
2020. márc. 14. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!