Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet találni a Skyrim Special...

Elty1988 kérdése:

Lehet találni a Skyrim Special Editionhoz grafikai mód csomagot?

Figyelt kérdés
Fejlesztetem a gépen és szeretném fel módolni a Skyrimet. Tudom, hogy a Skyrim Nexuson van sok-sok mód stb.. Én valami olyasmire gondolok, hogy mondjuk leszedek egy iso-t és abban benne van minden. Nekem mondjuk csak telepíteni kel. A csomagban meg kompatibilis az összes mód. Elkezdtem módolni de össze is omlót. Gondolom valami nem volt kompatibilis. Az elképzelés valami ilyesmi: https://www.youtube.com/watch?v=SA_qZyG0HGE

2020. márc. 12. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó is lenne ha lenne ilyen dolog, de sajnos nem létezik, neked kell összepakolni a modokat. Ajánlom hozzá a LOOT-ot, az sorba rántja a modokat, nem lesz annyira optimalizálatlan.
2020. márc. 12. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy van, ahogy az első válaszoló írja. A Youtube tele van mod összeállításokkal, amiből látod, hogy melyik mod mivel kompatibilis és hogy hogy néz ki, szóval az megkönnyíti a dolgodat, de neked kell egyesével letöltened őket. Illetve némelyik nem csak annyiból áll, hogy bemásolod a játék könyvtárába, hanem nagyon soknál különböző ini tweak-eket kell csinálni. Illetve belefulladsz majd a compatibility patch-ekbe, így az sem mindegy, hogy milyen sorrendben rakod majd fel őket. Szóval nem egyszerű, sok kitartást igényel.
2020. márc. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!