Valaki tud hasonlo jatekot mint a Knights And Merchants 2?
Regen nagyon szerettem jatszani ezen a jatekon de mar nagyon regi lett es nem ugy fut a jobbacska gepekent mint akkor.
Ehez hasonlo jatekot tudna valaki ajanlani ?
(nvidia mx250 , 8gb ram-om van)
elore is koszi
#1: Az Age Of Empires és Empire Earth sorozatok is elég népszerűek. Tuti megoldható, hogy fussanak új rendszeren is. Szerintem a K&M 2-nél is, csak keresgélj.
Command and Conquer sorozatot szerettem kiskoromban, a Dungeon Keepert is. Na ott esélyes, hogy szükséged lesz majd DosBox-ra az első rész futtatásához.
WarCraft sorozatot is bírtam.
Tehát klasszikus stratégiai játékokat?
A Settlers-sorozat, Age of Empires (I-II-III), Stronghold, Stronghold Crusader (I-II), Saga: A vikingek haragja (Rage of the Vikings), Empire Earth (I-II), Age of Mythology, Rise of Nations... most hirtelen ennyi jutott eszembe.
De ha Gog-on rákeresel a stratégiai játékokra, kiad pár tucatot, amikből szabadon válgoathatsz. :)
Egyébként ismerős probléma a "közepesen régi" játékok esete. Ami nagyon régi, arra tutira van valami emulátor, amiben jól fut. Ami nem annyira régi, az meg natívan is működik. Ami a kettő között van, az meg tele van kompatibilitási gondokkal, emulálva meg adódhatnak teljesítményproblémák. (Persze ha gondolod, kipróbálhatod, hogy Virtualboxban felteszel egy Windows 98-at, és ott megpróbálod futtatni... hátha.)
Igaz régebbi bejegyzés,de hátha tudok még segíteni:
Csináltak hozzá egy Remake-t az fut jobb gépeken és akár win10-en is,van egy Magyar oldal ahol a letöltések menüpontban megtalálod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!