Milyen játékot vegyek steamen?
Ha tetszett a Friday 13, akkor megveheted a Dead by daylightot, de azért az kicsit becsapós, mert dlc-ékkel együtt nincs 20 euró alatt. Ráadásul hihetetlenül toxikus játék.
Borderlans: The handsome collection-nel valószínűleg jobban jársz. Most 94%-is akció van rajta.
Vagy ha mindenáron csak hardcore multi kell, akkor a Deep Rock Galactic.
nem kell megvenni a dlc-éket, de egy idő után elég unalmas ugyanazzal az 5 gyilkossal és 6 túlélővel tolni, plusz a képességeiket így csak a shrine of secretsben éred el, illetve ha elég sokat játszol, de úgy is egy örökkévalóság
(mindegyik karaktert ki lehet váltani pontokért, de ahhoz rengeteg időt kell eltölteni és az összeshez egy élet is kevés)
amúgy hasonló játék még a last year is, ott is vannak gyilkosok és túlélők, de kicsit talán "diverzebb", mert ott a legutóbbi gyilkos, ami kijött a játékhoz egy óriási pók volt, szóval nem csak humanoid horror karaktereket tud felmutatni (szintén elérhető steamen)
de annak a játéknak is megvannak a maga hülyeségei
a deep rock humoros, én élveztem amíg toltam, normális emberekkel kerültem össze és van egyfajta humora is
amúgy steamen 2 órád van kipróbálni a játékot, szóval megveheted mindegyiket és ha nem tetszik, akkor visszaváltod a pénzedért és megveszed a következőt
aztán maradsz annál, amelyik jobban bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!