Mondanátok jó túlélős játékokat?
Mostanában nagyon ráfüggtem a túlélős játékokra és kéne valami új amivel még nem játszottam.
A lényeg az hogy egyjátékos legyen. Ha lehet akkor olyat mondjatok amikben ha zombik vagy mutáns lények vannak azok ne fussanak mert valamiért az ilyesmiket nem élvezem. Igazából az lenne a jó ha ilyen The Walking Dead-es feeling-je lenne.
Amikkel eddig játszottam: Unturned, Minecraft, The Forest, Green Hell, DayZ, Subnautica, The Long Dark.
Köszi előre is. :D
Igen tudom hogy a Forestben szaladnak de azt nagyon kiakartam próbálni.
A raftot megnézem
Köszi :DD
Én ajánlom a Fallout 4-et!
Egy apokalipszises világon játszódik ahol túlélőzni kell, és harcolni a radíoaktív veszélyes szörnyek ellen. Solo játék, és valamennyire story alapú ,(bár én nem a storyt követem ,hanem inkább felfedezem a környéket) és teljesen hangulatos, túlélő játék! Én csak ajánlani tudom, nem rég óta van meg a játék és kb eddig 40 órám van a játékban.
Fallout 4-et már kipróbáltam játszottam vele pár órát de nem nagyon jött be. De már sok játéknak adtam második esélyt ezért ez is fog kapni egy másodikat.
Köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!