Régen, a 90-es évek legelején volt egy ilyen Matchbox szerű kis játékautóm, melyik volt ez?
Kék volt, két fehér versenycsíkkal a tetején és a motorház tetőn. A kisautó hátrahúzós volt, és volt hozzá egy kis ugrató szerű kis pályarész is, és amikor hárahúztad és elengedted az ugrató felé a kisautót megugratta a kis ugarató a kiskocsit.
Úgy emlékszem talán volt narancsszínű változatban is ez a kisautó modell.
Esetleg, ha valaki tudna képet küldeni róla nagyon köszönném.

Ez nekem is megvolt, csak narancs színű autó (Ford), tesómnak meg fekete (Pontiac?)
Volt egy műanyag ugrató, kapu, meg kúpok. Az autónak gummi volt a hátsó kerekén.
Sajnos nem hiszem, hogy még meglenne.
"Az autónak gummi volt a hátsó kerekén."
Igen, gumi volt a hásókerekén. Nekem sötét kék volt.
Mi lehetett ennek a játéknak a fantázia neve?
Igen, talán Ford volt vagy Pontiac vagy Chevrolet. Már nem emlékszem sajnos.
Arra viszont emlékszem, hogy több darabos volt a játék szett: volt a kisautó, volt az ugrató, voltak kis műanyag bóják és talán egy Cél kapu.
Annyira szeretném látni még egyszer utoljára ezt a játékot, ha csak lehet egy képen is.
Ez volt a kisgyerek korom eggyik legelső autós játéka, amire legkorábbról emlékszem, amikor elkezdtem tudni az eszem és már tudtam ilyen kisautókkal játszani.
Nagyon szerettem a kisautót és ezt a játékot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!