Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen jó játékok vannak?

Milyen jó játékok vannak?

Figyelt kérdés

Írjátok meg, és, hogy szerintetek miért jók. Lehetőleg olyat, ami Multis.

Köszi!

2010. júl. 24. 15:04
 1/7 A kérdező kommentje:
A legfontosabb: PC :D
2010. júl. 24. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
csoportos maszturbáció
2010. júl. 24. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
cod2, cod4, nem tom mié de én nem tok elszakadni tőlük, nah meg cod6, left4dead 1-2: szeretem a zombis játékokat, + izgalmas (sztem), cs:s, tf2,
2010. júl. 24. 19:40
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi! ezt mindet próbáltam(majdnem) Tényleg jók! Valaki még valami mást?
2010. júl. 24. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha meguntad, hogy folyik a vér mindenfele, meg embereket ölsz, akkor keress eggy két stratégiát, mint a Civilization, vagy a Stronghold. Legalább valamelyst nem butít, mint a CS:S. :)
2010. júl. 28. 11:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Age of Empires-eztem sokáig, meg Starcarftoztam. A stratégia annyira nem jön be. ( ész is kell hozzá :D)
2010. júl. 28. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Na igen, de, mondjuk a Battlefield szériához is tartozik egy apró stratégiai rész. Régebben "Tábornok" voltam egy kisebb ütközetben netes részében, amit sikerrel nyertünk, igaz, a döntőben csak 4.-ek lettünk a 6-ból:)
2010. júl. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!