Mi a véleményetek a WoW (World of Warcraft) -ról?
Évekig játszottam a World of Warcraftal, és az hogy ma már nem olyan mint régen enyhe kifejezés. A klasszikus Wow és az első két kiegészítője (The Burning Crusade és Wrath of the Lich King) alatt volt a Wow a csúcson. Egy igazi MMORPG volt, remek történettel, maga a játék tele volt kihívásokkal, felfedezéssel. De aztán szép lassan mindez kiveszett.
Egyre könnyebb lett a játék, egyre leegyszerűsítettebb lett a játékmenet, egyre kevesebb erő feszítésért egyre nagyobb jutalmat adott a játék, ráadásul a content már csakis a maximum szintet elérő játékosoknak szól, ami régen nem volt így, a fejlődés a játékmenet szerves részét képezte, most meg csak szükséges rosszként, nyűgként van jelen, de a sztori és az RPG része még menthető lett volna, és ezt is elcseszték.
A sztori teljesen lezuhant általános iskolásoknak szóló rajzfilmek sztorijának a szintjére. A sztori tele ellentmondásokkal, a szereplők úgy kezdtek viselkedni hogy teljesen idegen a karakterüktől, mintha az írok képtelen lennének megjegyezni a saját korábbi munkájukat.
Szép lassan az RPG elemek is kivesztek, egy kalandozóból a sok közül te lettél a parancsnok, a világ legerősebb harcosa (vagy varázslója, papja, vagy druidája stb.), te lettél az isten király világ császár, mint valami single player akció fantasy játékban.
A World of Warcraft véget ért a 3.3.5.-ös patchal és semmi ami utána jött nem éri meg hogy játszanak vele.
Az első kommentje előbb utóbb minden mmorpg-re érvényes lesz.
9 évet toltam más mmorpg-t.
Ma nemhogy azt a játékot, hanem az egész műfajt sem ajánlom.
Ez a játék idő milliomosoknak van kitalálva
3 évet bele nyomtam én is voltam klánba is de belefáradtam abba hogy a raidek mindig vagyis az esetek nagy részében este kezdődtek 9 10 felé és nem értették meg hogy sámán healként miért nem tudok menni mert nekem hajnali 3 4 felé kelnem kellet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!