Dragon ball xenoverse (1) nickname problema?
Figyelt kérdés
Hali, megvettem Ps4re a fent emlitett jatekot, es az lenne a problemam, hogy amint elerek az elso character customizationig, es megcsinalom a karit, a nickname beirasanal, konkretan nem erzekel semmilyen bevitt betut, szamot, irasjelet, stb.. az alap “Patroller” nevbol max torolni tudok betuket, de hozzairni, uj nevet beirni, stb mar nem.. ez miert van? (Online vagyok, van ps+om ha ez szamit.., probaltam ujrarakni a jatekot, kilepni belepni, frissiteni, stb stb, sehogy nem tudok beirni nicknamet..) koszi a segitseget..2020. febr. 26. 00:49
1/1 anonim válasza:
Nálam is ez volt a probléma és nem értettem hogy mi lehet ez, aztán megoldottam, a Ps4-en át kell állitani a billentyüzetet, angol billentyüre és akkor jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!