Szerintetek mikor jelenik meg a Jurassic world evolution 2?
Sokan azt mondják, hogy majd csak a filmmel együtt, jövő nyáron.
Viszont a tavalyi szivárgás alapján a Frontier két Jurassic world játékon is dolgozik.
Az egyik ugye a parképítős játék folytatása, a JWE2, a másik meg egy Alien:Isolation-höz hasonló túlélő játék.
Gondolom nincs olyan, hogy egyszerre két A kategóriás játékot is kiadnak kb. ugyanabban az időpontban, nem?
Tehát az egyik Jurassic world játéknak hamarabb vagy később kellene érkeznie.
És azt hiszem, hogy a Frontier azt nyilatkozta, hogy az idei évben (2020 május - 2021 május között) két nagy játékot is ki fognak adni.
Na most a hírek szerint augusztusban jön a Netflixes Jurassic world sorozat. Szerintetek van rá esély, hogy még idén nyáron megjelenik a JWE2? És jövőre majd a túlélő játék filmmel?
Mikortól kezdik reklámozni a játékokat általában? Planet zoo-nál 7 hónappal korábban kezdték. Van rá esély, hogy a sikerre való tekintettel csak később kezdi promotálni? Vagy esélytelen, hogy idén megjelenjen?
A szivárgás ugye elég korrekt volt, hiszen hónapokkal előre "megjósolta" a planet zoo-t, azt, hogy a planet coaster jön konzolra, a jwe összes dlc-éjét és azt is, hogy a planet zoo-hoz már karácsonykor érkezik egy dlc.
Illetve sokan nem hitték, hogy a frontier dolgozni fog lego játékon, de nem olyan régen volt a hír, hogy a lego jogok az universalhoz kerültek és a frontier a jw játékokon is az universal megbízásból dolgozik
(És a szivárgás 2019 elején volt)
Én nem tartom valószínűnek hogy lesz jwe 2. Nekem tetszik a játék, de mi értelme lenne egy második résznek? Szerintem nem lesz 2, inkább csak javítások, dlc-k.
Ráadásuk sokaknak nem is tetszett. Vagy mik lennének benne egy másik részben? Szerintem nem tudnak akkora újdonságot adni. De bármi lehet.
Azért bőven van mit hozzáadni: tengeri hüllőket és repülő állatokat, amik nem csak loopban mozognak egy ketrecben.
Egyébként a szivárgás szerint ezekre is fog koncentrálni, mert a régiek maradnak, de olyan új állatok fognak szerepelni a folytatásban, mint a dimetrodon (ugye ami nem dinoszaurusz, ráadásul a permben élt), archeopteryx (repülő, ráadásul tollas dinoszaurusz), mosasaurus, plesiosaurus, stb.
És minden állat képet lesz úszni, ami ugye most hiányzik, főleg a spinosaurustól.
Egyszerű javításokkal és dlc-ékkel szerintem nem lehetne beletenni a vízieket és a repülőket, mert nem arra volt tervezve. De egy új játékkal egy rakás új dolog jöhet és olyan állatok is, amiket az első részbe a korlátok miatt nem lehetett bemutatni.
Szóval elvileg olyan lehet majd, mint a Planet zoo, csak még jobb, mert eleve benne lesznek pl. vízi állatok.
Illetve ha tartja magát ahhoz, hogy az első rész állatai mind alapból benne vannak, akkor majdnem olyan, mintha a második rész egy nagy dlc lenne, de helyette folytatás. :D
*képes, oops
Meg azt mondták, hogy minden dinoszaurusz kap új animációkat, más lesz a viselkedésük, mélyítik az egészet.
Illetve lesznek más biomok is, mint a trópusi sziget.
Ideje lenne elérnie a JPOG szintjét. A látogatók a JWE-ben csak statisztikák, a JPOG-ben viszont igazodni kellett hozzájuk.
Harcrendszer borzalom, nincs falka ösztön a falka állatoknál. Nincs láthatatlan kerítés, nincs csónaktúra, nincs Pachy aréna és megannyi dolog, ami a filmben volt.
Nincs hőlégballon túra, mint ami a JPOG-ben volt.
Állatkert menedzsment játéknak borzalom. Ezt mindent javíthatnák a 2. részben. Igen én is úgytudom, hogy lesz.
Gyere a discordunkra és ott is beszélgethetünk erről, és sok más dínós dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!