A mobiljátékok még ma is ál-online ok?
A Mortal Kombat óta nem nagyon játszom mobilon, ott is ugye a gép játszik a játékos nevével, ennyire online..
Manapság javult valamit a helyzet, vagy még mindig ilyen?
Pubg be, Cod ba is csak botok vannak, valódi névvel szerintem..ovastam hogy csak alacsony szinten, de ismerek pár nagyon büszke embert, akik pc n /konzolon egyáltalán nem értek el sikereket ezekben a játékokban.. :)
De ha esetleg van olyan élményetek hogy:
"Én játszottam a haverral, ezzel és ezzel a mobilos MMO val, mentünk egyszerre , közbe headset en dumáltunk, stb, stb.."
Akkor azt is örömmel olvasnám hogy melyik az a valóban online mobile game! :)
Pokemon Go-ba elég sokszor Battle-öztem haverokkal, hearthstone-ba szintén lehet nyomni a barátaiddal.
"Pubg be, Cod ba is csak botok vannak, valódi névvel szerintem"
Ez inkább ilyen összeesküvés elmélet kategória...
Nem értem miért kell majdnem mindig ilyen flegmán válaszolni, és elméleteket szövő hülyének titulálni a kérdezőt..
Elég sok mindenkinél felmerült ez a logikus kérdés már, így én is feltettem ide, kíváncsian a magyarok véleményére.
A hearthstone egy gagyi kártyajáték, normális játékokra gondoltam, nem sakkra meg ilyenek,..cod, pubg, perfect world..
Köszi! :)
A 1 -1 ellent szerintem megoldották hogy legyen online, ahogy elnézem a battle royale ba vannak botok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!